Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Folyamatosan változtatod a jelszavaid?
Csak mert nekem sem volt sehova sem felírva, sem elmentve, ráadásul olyan jelszavam volt, amit normál ember az életben nem talál ki. Ergo valami keylogger települhetett a gépre, vagy valami olyan program, ami a wow szerver felé menő adatokat figyeli. -
tildy
nagyúr
Tök mindegy mennyire combos a jelszód. A mienk is az volt. Valami keylogger vagy egyéb program települt az egyik gépre .
Amely accountokkal azon a gépről ment játék, azt mind feltörték. Kettőhöz volt battle.net account rendelve, ők megúszták jelszókéréssel, nekem nem , így megszívtam. -
Xirtam
veterán
válasz
mexicanraven
üzenetére
Elméletileg vagy úgy van hogy generál egy jelszót vagy már franc tudja! Szeptembertől újra WoW-ozok! Már esküszöm hiányzik de jót tesz egy a nyári kihagyás!

Én accomat még nem lopták el 2 év alatt de szerintem nem is fogják elégé odafigyelek az ilyenekre.Meg elégé combos lett a jelszóm is!
-
Lenry
félisten
Email váltáskor meg kell erősíteni a korábbi email címre érkezett levélben lévő linken, hogy az új cím legyen.
ennek főleg akkor örültem, amikor karaktert akartam költöztetni accról accra, de ehhez emailes megerősítés is kellett... persze a 4 évvel ezelőtt megadott Emiteles cím már annyira nem él, hogy Emitel sincs már, és emailt szerettem volna változtatni...
-
e=mc²
őstag
válasz
mexicanraven
üzenetére
Ha minden igaz ez egy token kartya, biztonsagos belepeshez.
Hasonlo van nekem is Entropia Universe-hez. -
Dany007
veterán
válasz
mexicanraven
üzenetére
Számolja az órákat, amit WoWozással tölt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
mexicanraven
senior tag
Mire való ez a kis pici eszköz amit a Blizzardtól kaptál?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen TV-t vegyek?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Asustor NAS
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- További aktív témák...
- Komplett PC Szett i5 / R9 380 / 1TB Samsung SSD / Monitor + Perifériák
- ÚJ HP EliteBook 8 G1i Intel Core Ultra 5 14" FHD+ 2029.01.08-ig Garanciás
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 (T14 G3) i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / WUXGA / Win11 Pro 12 hó garancia
- Samsung S32F351FUU 32" LED Monitor
- Samsung SyncMaster S23A350H 24" LED Monitor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer Aspire 5 A515-57G FHD GAMER notebook - i5 1235U 16GB DDR4 512GB SSD RTX2050 4GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 512GB RTX 4060 8GB
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

hogy mik vannak!