- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Nem, dehogyis! Ő nemkínálja. Elmondja mi volt az élménye. De te te vagy, te azt teszel,amit akarsz.
Szerinted, ha én leírom az élményeimet, akkorkínálok neked valamit? szvsz részemről nem, mert én csak elmondok egy élményt, az , hogy te mihez kezdesz vele, a te döntésed.
Szóval -szerintem - nem kínálja.
-
tildy
nagyúr
Nem egészen. Pl. ott a hipnózis is, mégsem mondható az, hogy attól függővé válna az ember. Főleg , hogy az általad említett szer nem okoz sem fizikai sem pszichés függőséget.
A másik: nem a szerek gyógyítanak. A szerek v. a hipnózis okoznak egy olyan állapotot, amelyben segítve a pácienst (és ez nagyon fontos) lehet előrehaladást elérni. Nem a szer a lényeg, az csak katalizátor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest