Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Stand up és én
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coyot
őstag
Én konkrétan az selectet létrehozó JS-t bolygatnám meg egy kicsit, tök egyszerűen.
Mondjuk kapna egy paramétert ami alapértékben ugye a szokásos működés, ha ez eltér, például egy függény nevét írod bele, akkor az minden elem onClick-jéhez illeszti, és a függvény paraméterében megkaphatná az aktuális select value-ját is.
Ezzel kapnál egy szabadon felhasználható JS függvényt amivel igazából akármi elrendezhető lenne az option kiválasztásakor

majd írd meg hogy halad

mod.: így akár később is tök jó szolgálatot tehet ez a kis cucc, mivel az oldalt gondolom php rakja össze így az inicializáló JS kódban akár tetszőleges change függvények is futnának, és már okosabb is lenne a cuccos mint egy alap html selectbox

-
-
Peter Kiss
őstag
Tehát ha használod ezt a csicsázós valamit, teljesen lehal az onchange. (Szerintem a <form>-hoz kötöttnek működnie kell. És nem írunk onchange-t és hasonlókat HTML kódba.
)Van neki "onChangeCallback: myfunction," része, ezt nem próbáltad még használni?
Rákérdeztem nálam okosabbaknál, milyen megoldás van a formázáshoz, ha jön válasz, megírom.
-
Peter Kiss
őstag
Nem tudom, nézted-e a PH! kódjában azt a kis lenyíló valamit, de az nem <select>-tel van csinálva. A <select>-et azért nehéz formázni, mert távol áll a többi, böngészőben működő (vagy hogy mondjam) elemtől (mint ahogyan a fájlfeltöltés is).
Néztem ezt a csili-vili varázsló programot, túl sok probléma van vele, hogy érdemes legyen használni.Próbálkozás:
<form id="valami" action="brucewillis">
<select id="resultsperpagetop" name="resultsperpagetop" >
<option value="12" selected>12 results per page</option>
<option value="16">16 results per page</option>
<option value="20">20 results per page</option>
<option value="24">24 results per page</option>
</select>
</form>És ehhez JS:
var form = document,getElementById('valami');
form.onchange = function() {
window.location = '/category/~category_id=${productCategoryId}/~VIEW_SIZE=' + this.elements['resultsperpagetop'].value;
return false; };Most már teljesen összezavarodtam, mi is kell neked.

Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Kuponkunyeráló
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Balesetben elhunyt Vince Zampella
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Jövedelem
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Philips Hue Gradient Lightstrip hibás
- Killer 1650x Intel AXN 200NGW
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Philips Hue LightStrip Plus v4 1m extension
- 130 - 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)