Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Kolondrum: Oneplus 13 vagy IQOO 13 vagy Oppo Find X8 PRO
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coyot
őstag
Én konkrétan az selectet létrehozó JS-t bolygatnám meg egy kicsit, tök egyszerűen.
Mondjuk kapna egy paramétert ami alapértékben ugye a szokásos működés, ha ez eltér, például egy függény nevét írod bele, akkor az minden elem onClick-jéhez illeszti, és a függvény paraméterében megkaphatná az aktuális select value-ját is.
Ezzel kapnál egy szabadon felhasználható JS függvényt amivel igazából akármi elrendezhető lenne az option kiválasztásakor

majd írd meg hogy halad

mod.: így akár később is tök jó szolgálatot tehet ez a kis cucc, mivel az oldalt gondolom php rakja össze így az inicializáló JS kódban akár tetszőleges change függvények is futnának, és már okosabb is lenne a cuccos mint egy alap html selectbox

-
-
Peter Kiss
őstag
Tehát ha használod ezt a csicsázós valamit, teljesen lehal az onchange. (Szerintem a <form>-hoz kötöttnek működnie kell. És nem írunk onchange-t és hasonlókat HTML kódba.
)Van neki "onChangeCallback: myfunction," része, ezt nem próbáltad még használni?
Rákérdeztem nálam okosabbaknál, milyen megoldás van a formázáshoz, ha jön válasz, megírom.
-
Peter Kiss
őstag
Nem tudom, nézted-e a PH! kódjában azt a kis lenyíló valamit, de az nem <select>-tel van csinálva. A <select>-et azért nehéz formázni, mert távol áll a többi, böngészőben működő (vagy hogy mondjam) elemtől (mint ahogyan a fájlfeltöltés is).
Néztem ezt a csili-vili varázsló programot, túl sok probléma van vele, hogy érdemes legyen használni.Próbálkozás:
<form id="valami" action="brucewillis">
<select id="resultsperpagetop" name="resultsperpagetop" >
<option value="12" selected>12 results per page</option>
<option value="16">16 results per page</option>
<option value="20">20 results per page</option>
<option value="24">24 results per page</option>
</select>
</form>És ehhez JS:
var form = document,getElementById('valami');
form.onchange = function() {
window.location = '/category/~category_id=${productCategoryId}/~VIEW_SIZE=' + this.elements['resultsperpagetop'].value;
return false; };Most már teljesen összezavarodtam, mi is kell neked.

Új hozzászólás Aktív témák
- Elfelejtettem a film címét
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Kuponkunyeráló
- Óra topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- BestBuy topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

)