- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Peter Kiss: Cockpit
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Untappd lista
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borify Péter
aktív tag
uhh...hát én meg nem ettem volna,az tuti:S
-
qwertty
csendes tag
Úgy tűnik te sokkal szerencsétlenebbül jártál mint én
Másnak nem volt ilyen priblémája?
-
DeFranco
nagyúr
Tokányt nem szabad.
Soha. Mi annak idején a céges menzán osztályoztuk őket. A legjobb a hentes tokány volt, mert az simán csak vágóhídi nyesedék. A baromfiakból készültekből viszont soha nem hiányozhatott a csővezeték, csontszilánk, zöldes színű alien, stb. Párat fotóval is dokumentáltunk. Tettek rá. (Lesz@rták, csak nem akartam vulgáris lenni).
Ha már itt tartunk, akkor aki a keleti környékén akar enni, annak ajánlom a Vidróczki nevű műintézményt, hátul a Garay utcában (kb a Burger King mögött). Ránézésre és belülről is koszos nyolckeres késdobáló csehó, (rettenet) de ha bentebb mész, délben (de szigorúan csak ebédidőben) tök kultúrált, olcsó, és jó minőségű menza (a és b menü + étlap). A fenti menza után oda szoktunk át. megérte.
-
PiciKenny
senior tag
válasz
Thunderzolee #7 üzenetére
uh..sajnos ismerős a szitud. koleszos vagyok 6.éve (nembukdácsolásmiatt
) és hát..nekünk is megesett hogy a salátában(tojásosnokedlival) ott figyelt egy jövevény..sztem mindenki tudja mi
és hát mosolyogva visszavittünk, és mikor kérdezték miért nem ettünk semmit mondtuk hogy majd rájönnek ha a 4. ember is vissza viszi
menza kaja powa ^^
-
gabor85
őstag
válasz
Thunderzolee #7 üzenetére
Nagyon helyes! Nálunk a büfében eddig 3x vettem tarját, abből két alkalommal megnyitáskor szabályosan pofánvágott a rohadt bűze
De tejjel is jártam már így, az meg "nem akart kijönni a zacskóból" amikor lefele fordítottam hogy öntsek ki ... -
-
talmida
Közösségépítő
válasz
Thunderzolee #5 üzenetére
Igazad van.
Jobban vagy?
-
-
twollah
nagyúr
Fogyokuras kaja.
-
talmida
Közösségépítő
Nagyon sajnálom, hogy így jártál!
Remélem, már jobban vagy!!
Azért minimum a panaszkönyvet elkérhetnéd legközelebb, mert ez tényleg fölháborító.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Pontosabban borsos tokány rizzsel.Nem elég, h 8-10 percet álltam sorba, mert szokás szerint délutános műszakban csak...
- Mini ITX Ház
- Használt Apple MacBook töltők adapterek és tápkábelek nagy választékban
- Hammer Patriot+ DualSIM Mobil Telefon Strapatelefon IP68 Munkástelefon Vízálló Ütésálló
- Dell vezeték nélküli egér + billentyűzet KM3322W szett
- Eladó retró mobil telefonok széles választékban töltőkkel, antik winchesterek és egyéb vintage dolog
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest