Új hozzászólás Aktív témák
-
shev7
veterán
ha ugy veszel apple cuccot, hogy kuporgatnod kell, akkor nem sznob es meg csak nem is csoro vagy, hanem siman hulye
(No offense, csak ugratlak)
A lenyeg, tok mindegy hogy mit veszel, mindig lesznek olyanok akik a dontesed miatt hulyenek neznek. teljesen felesleges foglalkozni veluk
''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
-
shev7
veterán
"Attól hogy valakinek nincs, az nem biztos hogy azért van mert nem telik rá. Egyszerűen nincs rá szüksége, mások az igényei"
Megis felmerult benned, hogy azert sznoboz le mert neki nem telik ra. Ez ket elu dolog, te csoronak nezed akinek nincs, ok meg sznobnak neznek mert neked van... nem erzem, hogy kikerheted magadnak a sznobozast amig "csorozol".
''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
-
shev7
veterán
miert mondjak hogy sznob vagy? Azert mert ugy allsz a temahoz mint az atlag sznob apple tulajdonos. Ha valakinek nincs apple termeke es nem is akar, az azert van mert neki nem tellik ra...
-
Löncsi
őstag
Persze akinek szíve vágya megveszi, tény, fogdostam én is suliból egyik gyerek gépét, jó meg szép, de nekem egyértelműen nem érné meg. Érdekesség,hogy 2 progtanárom is Mac-el járkál, mondjuk belőlük nem nézem ki a sznobságot, gondolom 1 hónap alatt összeszedik rá az összeget.
Elvették a radírját, azt az egész élete egy nagy kompenzálás, hogy ő igenis kan és igenis 2 méteres a fallosza - by stranger28
-
Alexios
veterán
szerintem ő a macbook-ra értette a számítógépet, mert attól hogy laptop, még számítógép
Amúgy nekem pont az OS X miatt nem kéne macbook, egyszer felerőszakoltam a gépemre a hackintost, azt használtam cirka 1 hónapig, de nekem nem jött be egyáltalán, win7 teljesen jó, elhiszem, hogy az xp-s időkben megváltás volt, de nekem nem vált be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Tudományos Pandémia Klub
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Futás, futópályák
- Akvarisztika
- További aktív témák...