- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
bakosgabor57
őstag
-
Chosen
addikt
r3ccardonak is elindult ma a csomag.

-
Chosen
addikt
A postázós csomagok elindultak ma bakosgabor57-nek és Hivatlan1-nek. Ajánlottan, elsőbbségivel mentek, így jövő hét elején várható az érkezésük.

-
Chosen
addikt
Elkészült a leírás a pedál adapterhez: Itt olvasható
A váltó adapterrel nem volt még dolgom, gondolom hasonló elven működik a dolog.
-
Chosen
addikt
-
Chosen
addikt
Rendelés leadva, 6db pedál adapter és 2db váltó adapter lett a vége.

Az útmutató még a héten elkészül.

-
Chosen
addikt
Gondoltam ez még ráér, de írok majd egy szösszenetet róla.

-
bakosgabor57
őstag
Nem ártana néhány szó a használatukról is, driver, kalibráció stb.
-
Chosen
addikt
Megérkezett mindenkitől az utalás ma reggel, hamarosan frissítem a bejegyzést is.

-
Chosen
addikt
-
Hivatlan1
újonc
Sziasztok!
Egy pedál adapterre én is beneveznék. Ugyan győri vagyok, de nem kizárt, hogy át tudom majd Pesten venni, ha nem akkor marad a posta.
A fizetéses üzenetet légyszi küldjétek!
Üdv!
-
Chosen
addikt
-
Chosen
addikt
Kiküldtem a privátok a fizetésről, szóljon aki kimaradt volna.

-
Chosen
addikt
-
shteer
titán
csatlakozom

-
gabor426
csendes tag
Szeretnék én is egy pedál adaptert rendelni, lehet valaki át is tudja nekem venni majd Pesten, vagy marad a posta Balatonföldvárra.
Köszi: Gábor -
Chosen
addikt
-
Erikkonen
csendes tag
-
bakosgabor57
őstag
Egy G27 pedál adapterre én is vevő lennék.
Dunaújvárosi vagyok, tehát postázni kéne. -
Chosen
addikt
-
Erikkonen
csendes tag
Engem ez a rendelés, már amúgy is akartam rendelni tőlük. Egy interface a G27 pedálhoz lenne a céltárgy

Pécsi vagyok, de április végén át tudom venni Bp-en személyesen, vagy valaki más átveszi helyettem, de a postázás is megfelel.[ Módosította: Intruder2k5 ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- Samsung PM9C1b 1TB M.2 PCIe Gen4 SSD! 7.100-6.700MB/s
- Xbox One S Minecraft Edition 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest