Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• The DJ

addikt

válasz Heeken #1 üzenetére

A Two and a half men tényleg nem ugyanaz a sorozat Sheen nélkül, de ha ezen túl tud lépni az ember, akkor még mindig okozhat kellemes perceket. Nekem is hiányzott először és kellett pár rész mire átszoktattam magam, de most már olyan, mint egy új szitkom és ha nem méregetem a régi önmagához, akkor egész szerethető. A HYMYM-el kapcsolatban teljesen egyetértek.

(#2) bzoley: Nem akartam ezzel a kijelentésemmel vitát kirobbantani, de szerintem a Big Bang Theory egy nagyon jól felépített és eredeti sitcom. Persze itt is főként Sheldon viszi el a hátán a show-t, de a többi karakter jelleme is szépen hozzátesz ehhez. A poénok pedig szerintem a felsoroltak közül ebben a legjobbak. Persze ízlések és pofonok, nem tetszhet mindenkinek ugyanaz. De itt is érvényesül az a tézis, hogy ezt szinkronnal nézni bűn, mert a poénok fele egyáltalán nem jön át úgy. A TWD dráma, de ha követed az itteni topikját, akkor észreveheted, hogy nem csak nekem ez a véleményem az évadzáró után, hanem kb. a fórumozók 90%-ának. Legyen dráma, jó is az, de kellene mellé valami fűszer, ami fenntartja az érdeklődést a karakterek fejlődése és a konfliktusaik között, ha már egyszer egy zombivírus köré építették a sztorit. A Híd pedig valóban jó kis sorozat, végignéztem és tetszett, bár itt is a nyomozónő vitte a prímet. :)

(#3) fesii: Ne akard szinkronnal nézni. Ez tipikusan az a sorozat, amit csakis eredeti nyelven, felirattal érdemes nézni.

Új hozzászólás Aktív témák