- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
A Two and a half men tényleg nem ugyanaz a sorozat Sheen nélkül, de ha ezen túl tud lépni az ember, akkor még mindig okozhat kellemes perceket. Nekem is hiányzott először és kellett pár rész mire átszoktattam magam, de most már olyan, mint egy új szitkom és ha nem méregetem a régi önmagához, akkor egész szerethető. A HYMYM-el kapcsolatban teljesen egyetértek.
(#2) bzoley: Nem akartam ezzel a kijelentésemmel vitát kirobbantani, de szerintem a Big Bang Theory egy nagyon jól felépített és eredeti sitcom. Persze itt is főként Sheldon viszi el a hátán a show-t, de a többi karakter jelleme is szépen hozzátesz ehhez. A poénok pedig szerintem a felsoroltak közül ebben a legjobbak. Persze ízlések és pofonok, nem tetszhet mindenkinek ugyanaz. De itt is érvényesül az a tézis, hogy ezt szinkronnal nézni bűn, mert a poénok fele egyáltalán nem jön át úgy. A TWD dráma, de ha követed az itteni topikját, akkor észreveheted, hogy nem csak nekem ez a véleményem az évadzáró után, hanem kb. a fórumozók 90%-ának. Legyen dráma, jó is az, de kellene mellé valami fűszer, ami fenntartja az érdeklődést a karakterek fejlődése és a konfliktusaik között, ha már egyszer egy zombivírus köré építették a sztorit. A Híd pedig valóban jó kis sorozat, végignéztem és tetszett, bár itt is a nyomozónő vitte a prímet.
(#3) fesii: Ne akard szinkronnal nézni. Ez tipikusan az a sorozat, amit csakis eredeti nyelven, felirattal érdemes nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Volt már sorozatos bejegyzésem régen, de most megint elkapott a gépszíj és annyi sorozatba kezdtem bele egy időben,...
- Raspberry Pi
- Formula-1 humoros
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xbox Series X|S
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Milyen monitort vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest