Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Én se hiszem el, de SIKERÜLT!!!
Addig túrtam a netet, amíg működő megoldásra nem leltem.Ha valakinek ilyen gondja van, akkor itt találhat megoldást: [link]
A registry-ben lehet módosítani manuálisan a ki és bemenetek felosztásait, mindent át lehet irányítani máshova, tehát nekem annyit kellett tennem, hogy kiválasztottam egy másik kimenetet, jelen esetben a digitálisat, és módosítottam a bináris értékét arra, ami eredetileg a lime színű kimenet értéke. Így a digitális kimenet funkcionál alapértelmezett kimenetként. Így tökéletes a dolog.
Nem semmi kör volt, de nem fogott ki rajtam végül
-
The DJ
addikt
Muhaha
Már röhögök kínomban komolyan. Feltettem a 2.55-öst, megörültem, mert tényleg megjelent az átprogramozás lehetősége, de hol? Csak a rossz alapértelmezett lime csatin, a többin szintúgy nem történik jobb klikkre semmi. Tehát bedugom mondjuk egy másik kimenetbe, érzékeli, hogy be van dugva valami, de jobb klikkre nem jön elő aminek kéne. A rossz csatin pedig csak fejhallgatót vagy sztereo kimenetet lehet választani. Realtek, én így szeretlek!
Az utóbbi pár napban többet térdeltem mint egy sarki gombaárús basszus... mászkálok be az asztal alá, mert már mozdítani se akarom a gépet, nehogy még valami meghaljon benne.
(#9) Zolás: Egyelőre csak itthon kontárkodom, de ha már van egy alaplapom meg egy hangkártyám is rajta, akkor szeretném, ha rendesen működne.
-
The DJ
addikt
Óóóóbammeg...sorry, privátban küldtem valahogy véletlenül, amit ide akartam... ez mostanában már a második, nem tudom mi van velem
Ennél nagyobb szívás csak a Creative kártyák drivereivel és beállításaival van, főleg Win 7 alatt
Három vagy négy SB Live kártyát adtam el pár hónapja emiatt, de az Audigynek sem áll jobban a szénája ezen a téren. Meg is fogadtam, hogyha valaha veszek hangkártyát, akkor az nem Creative lesz és nem is valami gagyi 1-2 ezer forintos, hanem mondjuk egy Asus Xonar vagy egyéb professzionális kártya. De ez nem mostanában lesz. Addig meg marad az USB-s AC97, nem nagy eresztés, nem tud semmi extrát, de legalább sztereo.
De még nem adtam fel, előbb utóbb úgyis találok valami megoldást erre a problémára.
-
The DJ
addikt
Na csak beigazolódik a sejtésem... XP alatt működik ez az opció, Win 7 alatt nem.
Megint szívok valamivel, amit nem tudnak normálisan megírni.Valami olyasmit is olvastam, hogy Win 7 alatt is meg lehet ezt oldani, csak registry turkálással, de nem találtam semmi konkrétumot
-
The DJ
addikt
Megnyílt.
Új hozzászólás Aktív témák
- DOOM - The Dark Ages
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ford topik
- További aktív témák...
- iPHONE 15 128GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Dell Latitude 5500 FULL-HD IPS Intel core i5-8365 16gb ddr4 256gb ssd windows 11
- NAGYKIJELZŐS HP 17col FHD / Intel i3-11generáció / 8gb RAM / 256gb SSD / Windows11
- PIROS Lenovo Ideapad Ryzen3-3250 IPS FHD 8gb ram 512gb ssd windows11
- HP Elitebook 850 G7 15,6" IPS FullHD i7-10610U 32GB RAM 512 NVMe SSD
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest