Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Egyelőre még nem lesz tele, ez biztos
De gondoltam a jövőre, mert most kezd beszippantani a fotózás és amint lesz pénzem vásárolni fogok még objektíveket (is), plusz annyi apróság meg kütyü van már a gép mellé, hogy jó lesz végre mindent egy helyen tudni. Ráadásul még hétköznapi cuccok is férnek bele, tehát ha megyek valahova, akkor mindent be tudok préselni. Aztán terveim közt szerepel még idén pár nagyobb fotótúra is és ezen célra szerintem ez a Lowepro tökéletes választás. A legnagyobb öröm viszont az, hogy nagyon kedvező áron is jutottam hozzá (viva la ebay
)MOD: Azért egész tetszetős ez a BIIN 50-es is

-
k!nG
aktív tag
Es ki is hasznalod teljesen?
Mondjuk sok cumo nagy hely. Nekem Vanguard BIIN 37-es van narancssargaban. Mar megjarta Ausztriat es Parizst, most meg jon velem Svedorszagba is. Nagyon szeretem, eddig minden dSLR-es cuccom belefert. (2 obi, vaku, gepvaz markolattal es obival, usb-k, tavkapcsolo, a szurok meg modjaval) A vallpantok meg a hatulja is kellemesen ki van belelve, turazasra tokeletes.
Bar birnam, ha a sima SLR-eket sem kene kulon cipelni, plusz az allvanyt, de akkora tatyo emberi aron nem letezik.
-
mrlt
tag

Nagyon tetszik!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Crimson Desert
- Fotók, videók mobillal
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- Macbook Pro 15" - 2018/2019 6 mag i7, 16GB / 512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (23)
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- Szuper Áron! HP Elitebook 850 G8, I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
- ÚJ 27% - Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple (CO-9050109-WW) ARGB ventillátor szett!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
- AKCIÓ! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De gondoltam a jövőre, mert most kezd beszippantani a fotózás és amint lesz pénzem vásárolni fogok még objektíveket (is), plusz annyi apróság meg kütyü van már a gép mellé, hogy jó lesz végre mindent egy helyen tudni. Ráadásul még hétköznapi cuccok is férnek bele, tehát ha megyek valahova, akkor mindent be tudok préselni. Aztán terveim közt szerepel még idén pár nagyobb fotótúra is és ezen célra szerintem ez a Lowepro tökéletes választás. A legnagyobb öröm viszont az, hogy nagyon kedvező áron is jutottam hozzá (viva la ebay
Mondjuk sok cumo nagy hely. Nekem