Új hozzászólás Aktív témák
-
tghwinner
csendes tag
Az első bekezdéseddel teljesen egyet értek. Mindenki arra költ, ami a hobbija és a vágya. Én mondjuk 1c/2t-től kevesebbet vártam el, mint amennyit vissza kaptam.
Őszintén? Az a szomorú, hogy árulnak 70ezerért ilyen teljesítményű laptopokat, teljesen új kiszerelésben, friss perifériákkal. A sok tudatlan meg az ilyen gyenge laptopokat veszik meg... -
tghwinner
csendes tag
Ugyan ez a helyzet Ha memória és Proci árat mondok 3-5ezer között, már szívják a fogaikat... 775-ös C2D is van ennyibe és ha használtan mondom a beszerzési lehetőséget, megint szívják a fogukat. Hiányolják a számlát...
-
tghwinner
csendes tag
Sokan ezt nem látják be. Nagyon sokan nem hajlandóak pénzt áldozni egy új konfigért, pedig néha én is javaslom. erre az a kifogás, hogy "miért kellene, hiszen amikor vettük a gépet még jó volt". Ennyire analfabéták az emberek informatika téren. Mint írtam, ez egy javaslat a régi konfigok életre keltésére és meglepett az eredmény.
-
tghwinner
csendes tag
Vannak olyanok, akik nem tehetik meg maguknak az új és jobb számítógépeket. Ez egy lehetőség az alternatív felhasználásra. A környékemen elég sok egy magos számítógép található, néha Windows XP-vel. Rossz esetben Windows 7-el. Amint írtam, én is DV kazetta digitalizálásra használom, ugyanis a gépemben a nagy gépemben TV Tuner található, azt többször használom és nem cserélgetem. A másik PCI slotot meg kitakarja a dupla magasságú Radeon HD 5770. Én se minden nap használom ezt a gépet, viszont célszámítógép és arra tökéletes. Mivel célszámítógép, teszteltem a Lubuntu 16.04-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Androidos tablet topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Windows 11
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!
- 3D Nyomtatás, 3D tervezést - PETG, PLA, TPU, ABS, PC,