- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
Új hozzászólás Aktív témák
-
tghwinner
csendes tag
Az első bekezdéseddel teljesen egyet értek. Mindenki arra költ, ami a hobbija és a vágya. Én mondjuk 1c/2t-től kevesebbet vártam el, mint amennyit vissza kaptam.
Őszintén? Az a szomorú, hogy árulnak 70ezerért ilyen teljesítményű laptopokat, teljesen új kiszerelésben, friss perifériákkal. A sok tudatlan meg az ilyen gyenge laptopokat veszik meg... -
tghwinner
csendes tag
Ugyan ez a helyzet
Ha memória és Proci árat mondok 3-5ezer között, már szívják a fogaikat... 775-ös C2D is van ennyibe és ha használtan mondom a beszerzési lehetőséget, megint szívják a fogukat. Hiányolják a számlát...
-
tghwinner
csendes tag
Sokan ezt nem látják be. Nagyon sokan nem hajlandóak pénzt áldozni egy új konfigért, pedig néha én is javaslom. erre az a kifogás, hogy "miért kellene, hiszen amikor vettük a gépet még jó volt". Ennyire analfabéták az emberek informatika téren. Mint írtam, ez egy javaslat a régi konfigok életre keltésére és meglepett az eredmény.
-
tghwinner
csendes tag
Vannak olyanok, akik nem tehetik meg maguknak az új és jobb számítógépeket. Ez egy lehetőség az alternatív felhasználásra. A környékemen elég sok egy magos számítógép található, néha Windows XP-vel. Rossz esetben Windows 7-el. Amint írtam, én is DV kazetta digitalizálásra használom, ugyanis a gépemben a nagy gépemben TV Tuner található, azt többször használom és nem cserélgetem. A másik PCI slotot meg kitakarja a dupla magasságú Radeon HD 5770. Én se minden nap használom ezt a gépet, viszont célszámítógép és arra tökéletes. Mivel célszámítógép, teszteltem a Lubuntu 16.04-et.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Egyik ismerősömtől kaptam egy HP Compaq DC7100 fekvő gépházas gépet. Mindig is szerettem volna egy hasonló gépet egy...
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest