Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anthony28
őstag
Nos, nekem megfelel és elégedett vagyok, bár sosem állnék le elemezni egy képminőséget max. csak akkor ha nem látszana mit is ábrázol a fénykép.Ennél többet nem kell tudnia egy mobilnak számomra fényképezés terén, bár nekem a fényképező funkció nem feltétlen elsődleges.Hiszen egy telefonról beszélünk, nem pedig fényképezőről.Elsősorban egy telefonnak pedig telefonálásban kell brillíroznia, mert mindegyiknek ez az elsődleges szempont, a többi mind másodlagos, persze nem mindenkinek.30 éves vagyok, félig-meddig üzletember, lehet azért gondolkodom így.Ha 18 lennék és suliba járnék, és más dolgom nem lenne mint a hétvégi bulikat lebeszélni a haverokkal ami hetente max.10 perc beszélgetési időt jelent, és a buli alatt menő képeket készíteni ki hogy és mit csinált iluminált állapotban...ebben az esetben valószinű más lenne a fontos egy telefon megítélésénél.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony Ericsson csúcsmodellje mindenre képes, amit a gyártótól elvárhatunk.
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Keresünk dokkolókat
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest