- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
- Yézi: 10 év
- Met: Az elfeledett kerékpár.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cicero
őstag
ki az a beteg állat aki a számítógép-b*zi barátjait akarja elkápráztatni?
-
daveed
tag
Az uccso tablazat naon jo.
Hol lehet kapni 12V termeket, esetleg 5V ot? -
Hun'reeth
őstag
Olybá tűnik, hogy itt elsősorban a modularitásért és a nagy watt értékekért kérnek ennyit nem a minőségért.
-
twollah
nagyúr
''A hátlapon van egy zöld gomb, amivel magunk is bekapcsolhatjuk a 12-est.''
Amikor elolvastam azonnal az ugrott, hogy ''turbooooooooooooooo!!!'', erre milyen felirat szerepel a zold gomb felett? -
G.I.JOE
senior tag
Na, úgy látszik még mindig marad a célkeresztben a seasonic s12 500!
-
Ste
addikt
már megint Tagan...
remélem ezek nem kapják meg a nagy táposoktól a Tagan jelzőt -
Flashy
veterán
viszont ezek az egyforma csatlakozók tetszenek. volt itt már tesztben olyan táp, amin vannak egyforma csatlakozók, csak ha elrontod, te bajod; ez meg egyszerűbb, talán olcsóbb is megcsinálni nekik ha már mind ugyanolyan, mégis elronthatatlan.
-
didyman
őstag
Rudi, az LM339 az nem a túlfeszvédelem eszköze és része, hanem a PowerGood jelet állítja elő és késlelteti a TL494 állapotától és a PSON vezeték álapotától függően.
Amúgy mást nem tudok elmondani, ToPower, a tagan-nál elkövetett dolgokkal, slussz. Gyenge hatásfok, avitt elektronika. -
fasyrt
őstag
Úgy, hogy ez a táp még erősen barátkozik a 3,3-as és 5V-os ággal.
Egyébként én azt hittem, holgy olcsóbb, valahová a ~20e köré tippeltem volna. Sztem túl drága.
Egyébként meg... Alaplapoknál, vga-nál divat lett a szilárdelektromos kondi. Lehet a tápban sokkal előnyosebb lenne. -
Tithian
őstag
30K? Ennyi pénzért ez eléggé halovány...
Mióta 500W-os egy táp, ami össz. 29A--re képes 12V-on?
Ha már moduláris táp kell, ennyit egy 400-as Enermax Liberty is tud, az legalább Channelwell belsős, halkabb, és jóval olcsóbb. -
macilaci78
nagyúr
Ezen teszt alapján nem vagyok megelégedve ezzel a táőőal.
-
kircipeti
senior tag
Az uj FSP (Bluestorm2, GreenPower) tapok lesznek valamikor tesztelve?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest