Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A párhuzam pontosan arra mutatott rá, amiről beszélsz. A cikkben te sem vetted észre a dolgot, de amikor VGA-s párhuzam jött elő, egyből kiszúrtad.
Egyébként az Asus megadja a memóriabusz sávszélességét, abból lehet számolni: [link].
Viszont ez a lövöldözésős flash eléggé szánalmas az oldalon. -
törölt tag
Ezt most pl nem értem. Nem fejtettem ki bővebben a dolgot, de erről szól: van egy 625MHz-et (valós) bíró chiped. Ezt hajtod effektíve 1080MHz-en, de valójában csak 540MHz-en.
Az, hogy nem írtam ki hogy mikor melyikről van szó, az ugyan az, ahogy te a tesztben a 2ns-os, tehát 500MHz-es valós órajelre specifikált chip esetén a 733MHz-es effektív órajelet mondtad túlhúzásnak.
Ah, mindegy...
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Battlefield 6
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Apple iPhone 17 - alap
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Élőszereplős előzetesen a The Outer Worlds 2
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő