- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pánikbetegség, szorongás
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
astrojoe12
tag
válasz
King Unique #7118 üzenetére
Elolvastam a cikket, amit adtál. Igazából már bele futottam régebben, de nem mélyültem el benne, hogy mi az a TBW értél és a Wear Indicator, stb, de most már volt rá időm.
A leírásból az látszik nekem, hogy szigorúan álltalában véve (kivételek lehetnek a leírás szerint), minél nagyobb kapacitású az SSD, annál szélesebb NAND csíkokból épül fel a memória, vagy annál "strapabíróbb" a memória fajtája. Ezért általában véve a nagyobb kapacitású SSD várhatóan nagyobb élettartamú is.
Ez mennyire állja meg a helyét, jól értelmezem, van valakinek ilyen tapasztalata?UI: ennek kicsit ellentmond a saját példám, van egy ősrégi 64GB-os SSD, ami a mai napig 70%-os, pedig sokat van használva, az említett 120GB-os darab sokkal fiatalabb, mégis 0% lett az élettartama. Mindkét meghajtó játék gépben van (volt) és az oprendszer futott rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- 2TB Western Digital HDD (Enterprise Storage)
- Toshiba 2 TB MQ04UBD200 2,5" USB 3.0 hordozható külső HDD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest