Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
c41r0^
őstag
A ''sikítások'' szvsz csapágyhibák...ezek mind mechanikai hibák (ha nem is végzetesek, de szvsz azok lesznek egy idő után)
a program értelemszerűen ezeket a mechanikai eredetű hibákat nem képes kiszűrni, mivel ezt a S.M.A.R.T. nem figyeli (nem is nagyon lehet, amit lehet az csak a felpörgési idő, de azt a vinyó indulásánál -amikor a jelenség tapasztalható- semmi nem tudja letesztelni)
szóval én azért óvatos lennék egy ''indulásnál sikító'' vinyóval
A programot én is használom, csak az a bajom, hogy a PCI-os ITE chipes RAID-et támogató IDE kártyámra kötött két eszköz S.M.A.R.T. infóit nem tudja kiolvasni (EVEREST sem), de emiatt nem a program, hanem a kártya a hibás.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító cikk
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mozilla Firefox
- Bitcoin topic
- ASUS routerek
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest