- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
InfiniteReality
őstag
Ezzel a képpel én elvinném a HDD-t és gariban kicseréltetném.
Érdemes lehet még a gyártói tesztprogramot (letölthető a gyártó tesztoldaláról) lefuttatni, ami ki fog köpni egy hibakódot. Azt még érdemes mellékelni a hibaleíráshoz. De ha a BIOS-ban be van kapcsolva a SMART funkció (hát persze hogy be van
), akkor amennyiben bootoláskor már az BIOS is bejelez a drive-ra, akkor semmi egyéb nem kell a garihoz. El kell fogadják hogy hibás a drive (akkor is ha az felpörög adott esetben és oprendszer bedetektálja). Ezt azért mondom, mert szervizek van hogy csak így tesztelnek...
Mi minden esetben a gyári tesztprogramra hivatkoztunk. Ha az kiköpött egy kódot, ugyan segítettünk a drive-on, de azzal a hibával adtuk le szervizbe. Na ilyen drive-okat nem adtak vissza teszt ok-val a nagykerek
De ez is csak szép hazánkban van így, közvetlenül Seagate-tel, illetve értelmesebb külföldi nagykerekkel intéztetve a garit sokkal simábban megy minden. Én pl rengeteg lemezt gariztattam le közvetlenül a Seagate-tel (elkerülve a magyar nagykerekkel rendszeresen előforduló rossz-nemrossz-derossz-denemrossz... focizást). A Seagate-nek kiküldtem Hollandiába a drive-okat, volt hogy 2-3 napon belül itt volt a cseréje. Többnyire zsír új lemezek, 1-2 volt csak refurbished (gyártói javított példány). Persze a fizikailag sérült (égett, leejtett) holmikat ők sem szeretik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- iPhone topik
- Háztartási gépek
- Milyen videókártyát?
- Aggódnak a cégvezetők, Trump még több Intel-üzletet akar
- Nők, nőügyek (18+)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Keresek gamer laptopot RTX 3050 , RTX 3060. RTX 4050 , RTX 4060
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest