Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
Szerintem meg nincs. Ma mar nem is megy a softmod tudtommal, amikor meg ment, akkor is ugy ment, hogy bizonyos feature-ok csak cpun mukodtek gpu helyett, innen ered a sebessegkulonbseg. Geforce driverrel nem is mukodtek, softmoddal ra lehetett venni a drivert, hogy csinaljon valamit.
ddekany: Nekem mar volt olyan, hogy szoltam, hogy elszomorodott a kartya, es 24 oran belul jott egy csavo egy uj kartyaval, megnezte, hogy je, ez tenyleg nem jo, es kicserelte. Ez szamit? Masik oldalrol meg az nv-nek lehetett mondani, hogy fejlesszetek olyan feature-t, hogy... es akkor fejlesztettek. Vagy javitsatok ki azt a bugot, hogy... es akkor kijavitottak. Meg nyilvan nem releaselt cuccokat adnak meg. Persze ez a felhasznaloknak kozvetve jo, azon keresztul, hogy csak professional kartyan fut egy szoftver, ami jo draga, a fejlesztoknek jobb tamogatast nyujtanak, tehat elvben jobb a szoftver.
-
ddekany
nagyúr
Én viszont azt nézném meg, amikor egy ilyen esetben segített az a kiemelt technical support. Nem állítom, hogy nem segít, mert nem tudom, csak épp alapértelmezésben hitetlen vagyok. Azt sem tudom, hogy akik erre hivatkoznak (Abu, te), volt-e már körülöttük ilyen eset, és arra lapozzák ezt, vagy csak elismétlik amit a marketing mondott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Először sikerült AI felskálázót integrálnia a Proton fő komponensébe a Valve-nak
- E-book olvasók
- Bestbuy játékok
- Spórolós topik
- Stellar Blade
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Microsoft Outlook topic
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS GeForce RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 Videokártya (DUAL-RTX4060-O8G-V2)
- 27% - Gigabyte RTX 5060 WINDFORCE OC 8GB GDDR7 Videokártya!
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- 27% - Sapphire PURE RX 7900 GRE Gaming OC Videokártya! BeszámítOK
- Asus Tuf Gaming GeForce RTX 3080Ti 12GB/ 3 hó. gar./amíg a készlet tart
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest