Aktív témák
-
-
Snowy_owl
őstag
Nagyon jó. Elismerésem.
Egyébként olyan nem lehetne, hogy az adatlapokon, ha rákattintok, mondjuk a TérkéPH-ra akkor megjelenjen, hogy hol van a térképen? (már akinek be van jelölve)
VladimirR: Értem. Hátha ők megcsinálják. Nem lenne hátrány
[ Szerkesztve ]
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
-
CYBERIA
senior tag
Nagyon jó lett. Grat!
Tűzfalat ki kellett hozzá kapcsolni, de amúgy okk.APU: AMD, MB: AMG :) A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB beundrare. | A vér nem válik vízzé.
-
Darth_Revan
veterán
Be is jelöltem magam
-
Arhel
senior tag
Gratula, nagyon tuti lett. Maximális Tisztelet a kitartásért és a folyamatos fejlesztgetésért!
-
Korcsii
őstag
végre pontosítani tudtam az előző verzióban megjelölt lakhelyemet... azóta ugyanis a google nálunk is utcaszintűvé tette a várostérképet...
mondjuk csak 5 házat tévedtem a vaktérképenszerk: TérkéPH! tagnál kicsit furán mutat az újonc rang... nem lehetne valami specilisat adni neki? robot, bot...
[ Szerkesztve ]
-
JohnnyX
őstag
Felkerultem!
_Z87-Extreme3_-_4670k_-_16Gb_-_1050Ti_
-
bobace
addikt
Király hogy visszatért, köszönöm személy szerint is
És még híres is lettem, csak Hunci kitakar a fejével pont a képen
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
VladimirR
nagyúr
válasz WonderCSabo #37 üzenetére
a linkelt kereso is keres szerzo szerint
mondjuk mindennemu rendzes hianyzik belole -
babacsillag
csendes tag
Juppiiiii. Elsore sikerult.
Koszonom szepen, naggyon joooo.
-
Crystalheart
őstag
Nagyon jó, kösz!
Háhá, én a Google szerint Névtelen utcában lakom! Érdemes megnézni, kicsit sem a világvége
-
Diocles
aktív tag
Naggyon kemény! Grat az alkotónak.
-
lorcsi
veterán
direkt Debrecent szerkesztetted az írásodba?
eladó: vadi új soundcore motion+
-
RedAnt
aktív tag
válasz RoyalFlush #25 üzenetére
előfordulhat, próbálgatok ezt-azt, de szerintem egyelőre maradnak a nagyok - elsőre szokatlan, de legalább látszódnak jól
╚╦╦╦
-
Skyhigh
aktív tag
Köszönjük, hogy újra működik!
Valamint hogy végre fel tudtam tenni magamat...A világon 3 féle ember létezik, aki tud számolni és aki nem...
-
RoyalFlush
őstag
Az előbb még a kis avatarok jelentek meg a térképen, nem?
[ Szerkesztve ]
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
localhost
Közösségépítő
válasz WonderCSabo #20 üzenetére
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
senior tag
Szép munka! Köszönjük szépen!
Gyorsan fel is tettem magam
Pixel 7 + Xiaomi Mi Pad 5 + ASUS ROG STRIX GL502VS
-
Winner_hun
titán
FF3 RC2 (meg mióta van FF3, már a régin is néztem) jó sebességgel hozza be, nem nagyon kell várni rá.
[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
WonderCSabo
félisten
Tök jó, látom a régiek megmaradtak és nem kell újra beraknom magamat. Hozzászólás-kereső lesz?
-
L|zsidoboz
őstag
Én is lecseréltem az avataromat a térképen.
Nagyon jó, grat!Good to be good, but better to be lucky.
-
celeron
senior tag
Ez nagyon nagy
Egy UPP neki -
cizoe
őstag
zsíír
Tétováztam, hová is rakjam magam , otthonra ahol alig vagyok, az albérletbe egyetemre, vagya melohelyre ahonnan legtöbbet írok. Végülis otthonra kerültem, mégiscsak az a bázis.
-
_ATi_1
senior tag
Bejelöltem én is magam
Köszi. Jó ötlet ez a TérkéPH! -
John_Doe
senior tag
Én már a régin is fenn voltam de csak most néztem hogy nem az én adatlapom jelent meg mikor rákattintottam. Viszont mivel azóta elköltöztem igy most átraktam az új helyre és mostmár az én adatlapomat adja ki.
Shal'kek nem'ron!
-
mv
aktív tag
Jó ötlet, fel is tettem magam.
Figyelem! A felhasználó a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat produkálhat.
-
CsaBully
tag
Ez nagyon jóóóóó...
A régit sajna nem ismertem de ez a TérkéPH nagyon tetszik..gyorsan be is jelöltem magam..Referencia: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=CsaBully ..Írj privátot,ha fel akarod venni velem a kapcsolatot.
-
DerDer
tag
nagyon jó,köszi
-
Morris
veterán
Na. kb 8 beállítás és törlés után már a helyemen vagyok én is
upp neki, baromi jó -
RoyalFlush
őstag
válasz RoyalFlush #9 üzenetére
Nem szóltam Miután bejelöltem a pontos helyet és az "ide"-re kattintottam átváltott a domborzatira és úgy néztem meg.
[ Szerkesztve ]
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
RoyalFlush
őstag
Ahhoz képest amilyen pontosan meg lehet adni az X-el a tartózkodási, lakhelyet, kb. 3 utcát beterít az avatarom (legnagyobb nagyításnál) Nem lehetne, hogy kisebb legyen (mint a korábbi verzióban)?
[ Szerkesztve ]
-
CortezX
aktív tag
Minden elismerésem az alkotónak !
Remélem minél többen felteszik magukat, kiváncsi lennék innen Kaposvárról hányan vagyunk a fórumon. -
BloodRay
veterán
Nekem már régóta fent van és jó helyen.
Jópofa ötlet."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
juliabrilke
veterán
Ha rá akarom magamat rakni a térképre, akkor ezt kapom:
"Error: Server Error
The server encountered an error and could not complete your request.If the problem persists, please report your problem and mention this error message and the query that caused it."
Most viszont úgy néz ki, hogy mégis megy!
[ Szerkesztve ]
-
Viszlát
addikt
Szerintem is félreértette. Jópár éve amikor feltettem magam, még nem állt ilyen részletes térkép rendelkezésre, úgyhogy anno én is csak a főútra tudtam elhelyezni magam. Jónak tűnik az új, gratula!
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
7
addikt
Végre megint!
-
RedAnt
aktív tag
szerintem valamit félreértettél, vagy én nem értem a problémádat. az oldalon található helyeket a userek állították be maguknak, ha valaki "nem jó" helyen van, szólj neki hogy frissítse az elhelyezkedését.
Tel Elek: elvileg javult, volt egy kis probléma az ékezetes felhasználónevekkel, aminek a javításáig néhány tag visszaigazolása csúszott, vagy többszöröződött, ezért bocsi
most már mennie kéne, bár megnyugtatna ha valaki ékezetes/spécikarakteres névvel megpróbálná magát feltenni[ Szerkesztve ]
╚╦╦╦
-
törölt tag
Nekem szerverprobléma van, miután el akartam helyeztetni magam.
-
biker
nagyúr
nem lenézni, meg beszólni akarok, de több ismert tag esetében is több kilométeres eltérések vannak, nem tudom, mi értelme így az egésznek?
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest