2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

TérkéPH! Újratöltve!

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Hosszú idő után ismét működésbe lépett a PROHARDVER! felhasználók interaktív térképe...

[ ÚJ TESZT ]

Hosszú idő után ismét működésbe lépett a PROHARDVER! felhasználók interaktív térképe, a

TérkéPH!

Aki még nem hallott volna róla; az alkalmazás dióhéjban arra jó, hogy a PH! fórumos közösség tagjai megjelölhetik rajta, honnan írnak.

Debreceni fórumtagok

A projekt alapoktól lett újraírva, és ami talán a leglényegesebb, bár kívülről kevéssé látható változás, hogy a Google App Engine-en került hosztolásra. Magyarán az alkalmazás mögé elég korrekt infrastruktúra került.

Powered by Google App Engine

A felületen is történt némi csiszolás, de alapvetően a korábbihoz hasonló.

Felkerüléshez a a jobb alsó sarokban található beállítás gombra kell kattintani, ekkor kapunk egy piros pöcköt, amit a megfelelő helyre kell húzni, aztán a buborékban található gombot megnyomva (ezáltal a TérkéPH! robotnak egy automatikus privát üzenetet küldve) hamarosan megjelenünk a térképen.

Kattintásra megelevenedik!

Ha át szeretnénk helyezni magunkat, ugyanez az eljárás, ilyenkor az előző helyünk felülíródik, valamint frissülnek egyéb adataink is (tehát pl. avatar változásnál egyszerűen tegyük fel magunkat újra).

Ha pedig le szeretnénk kerülni a térképről, erre is van mód, meglepő módon a törlés gombra kell kattintanunk, majd egy megerősítő kérdés után már el is tűntünk.

A műveletek működéséhez, be kell legyünk jelentkezve a prohardver.hu-n, az azonosítás ugyanis automatikusan küldött és feldolgozott privát üzeneteken keresztül történik.

A rengeteg pont miatt a betöltésnél némi türelemre van szükség, várható hogy kicsit megizzad vele a böngészőnk... de remélhetőleg komolyabb hibák nem maradtak benne, ha bármit találnátok, vagy egyéb ötletetek, javaslatotok van, jelezzétek a TérkéPH! - PH! tagok a világban! topikban!

Előzmények

  • PROHARDVER! A-tól Z-ig

    Nagyon sokszor találkozom a fórumon olyan kérdésekkel hogy ezt meg lehet-e csinálni, azt...

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.