- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rekid
addikt
-
harry
veterán
Ilyet nem is mondtam. Arra értettem, hogy ha otthon van egy géped, amire be ssh-znál, azon lehet tűzfal, és így lehet nem válaszol a pingre. Vagy nem otthon, hanem melóhelyen, mindegy. Bár ha valaki fel tud húzni egy tűzfalat, vélhetően bentről enged egy pinget is... csak az jutott eszembe, hogy win gépnél egyszer mintha alap tűzfal miatt blokkolta volna az icmp echo-t.
-
iMaverick
addikt
Azt értem én, hogy az írás a modemek-router-ek beállításához segítség, én WonderCsabo hozzászólására reagáltam...

sanzi89: huh, ezzel a linux majom-mal eléggé rendesen belegázoltál a linuxos kollégák lelkivilágába!
Más: én elhiszem, hogy egyeseknek a parancssor jobban bejön, annó még én is rá voltam DOS alatt kényszerítve. Viszont részemről jobban preferálom a GUI-t. Ott a pont.
A sávszélesség azért nem hinném, hogy gondot kellene hogy okozzon, mert szinte a végtelenségig le lehet butítani a VNC "színvilágát". Így eléggé lecsökken a sávszélesség igénye, mégis megmarad a kényelem.
Linux-os szerverre (szerintem) fel lehetne rakni az X-et, elegendő addig futattni, amíg tényleg szükség van rá. Aztán ki lehet lőni a francba, marad a konzol... Legalábbis nálunk van egy Novell szerver és nem zavarja a dolog... (kb. 50-en lógnak rajta, meg vagy 70 postafiók mosolyog rajt). A másik egy Win 2003 Server, azt sem zavarja a GUI...
-
jerry311
nagyúr
Hát, ja.
Vettünk HP XP 24000-t, hát ez valami nagyon JAVA-s nagyon lassú szutyok. Ha csak 1-2 beállítást akarok megnézni, nem módosítani, az is legalább 6-8 perc. A CLI viszont bonyolultabb, mint abakuszra Windows 7-et telepíteni. Biztosan bele fog égni a monitoromba a "Loading..." felirat. -
kozyadam
tag
1, ez 1 nagyszerű írás, tényleg jól jön. sajnos én suliból sehogy sem tudtam elérni az itthoni gépet, még SSHn keresztül sem, de ez az iskolai routerek sara

2, a Windows Vista és újabb rendszerek esetén sincs törölve a telnet kliens. Csak be kell kapcsolni.
Win 7 esetén ha megnyitod a Program eltávolítása vagy módosítása ablakot, akkor bal oldalon megjelenik 1 menüpont, hogy Windows szolgáltatások be- és kikapcsolása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- BestBuy topik
- Diablo IV
- Samsung kuponkunyeráló
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kuponkunyeráló
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3050 6GB Endorfy Signum 300 TG MSI 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Nem neked kell leirni) Nem a szakmai oldallal volt problémám hanem irodalmi oldallal. Szerintem ugy sokkal teljesebb lenne az iras.