- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
beefjeez
senior tag
ha kell bele 2*256 ram akkor szólj
sőt van még mx440 is 64megás
-
sladka_pani
senior tag
válasz
telescreener #6 üzenetére
Valóban...
Jövök még egy videokártyával, 13.-án eddig úgy van megyek, csak még kérdés mikor Pestre.
-
telescreener
tag
válasz
sladka_pani #5 üzenetére
anno én irányítottalak hozzá, hogy őt keresd
-
sladka_pani
senior tag
Szia!
Na nekem igen csak tetszett az írás, a lap ismerős, szintén ilyenem van szintén kollégától, asszem kb. én is akörül vehettem, vagy picit később?!Nem tudom már, de megy nagyon... igaz most jobbat árul egy fokkal, az tényleg durva mert kezeli 768 ramig is a memóriákat... Sok örömet a masinával!
-
Penyus
senior tag
Nekem az egyik leglalandosabb retrogepem egy olivetti 486sx-25. Lomtalanitas volt, es en a varos masik vegen jartam epp bicoval. Kb 5km-re a lakhelyemtol. Es A gepet monitorostol mindenestol kepes voltam hazatolni a bicon. Maig se tudom hogy
Egyszer esett majdnem le kb 100m-re a celtol, a monitorszuro akkor roppant meg.
Ja es vegezetul egy foto a vasrol a kamraban. Masnap bekapcsoltam poccre indult, win 3,1 volt rajta
[kép]Ja meg van parkban szetrugdosva talalt, hangyak altal lakohelynek hasznalt c64em is. Takaritas es osszeragasztas utan worx like charm!
-
válasz
telescreener #1 üzenetére
Hasonlóan kalandos előéletű, retro konfigjaim vannak, csak én már a 17. építésénél tartok
Legjobban a házbeszerzés tetszett
Jó kis gép lesz ez. Ha lehetőséged lesz szerválj bele egy K6-2+ vagy K6III+ procit. -
telescreener
tag
Kritikát, javaslatokat, ötleteket szívesen fogadok. (az írással, és a géppel kapcsolatban is)
Új hozzászólás Aktív témák
lo Végre sikerült összeállítanom a gépet. Sok munka volt benne, de gyakorlatilag a lap árán kívül semmit nem kellett rá...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Ultimate előfizetések
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest