Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothmarton89
csendes tag
Ird mar meg legy szives ha rendeltel es hasznaltad mik az eszrevetelek, koszonom!

-
rankesz
veterán
Időközben megjelent a chuwi vi10 utódja, a hi10, hamarosan kapható, én lehet inkább a mellett döntök, amennyiben 8500as processzor lesz benne
-
Troy.
addikt
Ez engem is érdekelne! Várjuk a véleményt.
-
rankesz
veterán
Még semmi hír?
-
Skynet258
veterán
Kíváncsi leszek én is, ha gondolod összevethetjük pár teszt erejéig a sima verzióval, hogy mekkora a különbség.

-
rankesz
veterán
Nagyon kíváncsi vagyok, szeretnék én is ilyet, de félek kicsit az első fecske vs összecsapottság és hibák dologtól.
Chuwi vi10-et nézegettem, abból kiindulva találtam erre a teclast-re. -
Kasya
nagyúr
válasz
marositech
üzenetére
Csak ha maxra terheli az ember, ott is elojon a passziv hutes hatranya, valamint egyes modellek haza 43 fokosra is atmelegszik. Az nem tunik baratinak.
Ha ennyire jatszhatnekom van, en inkabb PC ele ulok
A masik a fogyasztas. x5-hoz kepest az Core M terheles mellett ketszer annyit zabal.
Aztán ott az ar. Míg ezek a tabok kijonnek 75e korul, addig a Core M 5Y10 100-150 korul mozognak.
En inkabb az x7-tel vetnem ossze. Sajna Surface 3 meg nem volt a kezemben

-
marositech
senior tag
Huhu kivancsi volnek en is erre. En is kineztem ezt a tabletet. De zavart, hogy a Core M tabletek, mint a villam lehagyjak az x5-os atomokat.
-
nikilauda
senior tag
Kíváncsi leszek rá.
-
Kasya
nagyúr
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
En ugy tudom, hogy az Atom x5-nek nem sok koze van az i5-hoz. Ezeket tabletekbe szantak egyertelmuen.
A javitast koszonom

-
f(x)=exp(x)
őstag
Várjuk a tesztet!
Egyébként az i5 szerintem tabletbe nem jó megoldás (még ez az i5 se), mert orrba szájba fog throttlingolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kutya topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Apple iPhone 15 Pro Max / 512GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 84%
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- PXN V9 Gen 2 Kormány+Pedál+Váltó BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest