Új hozzászólás Aktív témák

• talmida
    Közösségépítő
    válasz Chaser üzenetére #185

A Bibliában sehol sincs arról szó, hogy az ártatlanok a pokolba jutnának. :F A Biblia egy természetfölötti üzenettel bíró útikalauz, egy navigáló eszköz, ami a jó útra vezet, megkönnyíti a jó döntések meghozását, segít eligazodni az életben, a helyes hozzáállás kialakításában. Nem pedig egy mindent körülölelő túlvilági lexikon. :N

Én csak azt mondtam, hogy a tetteinknek közvetkezményei vannak, vagyis, ha rosszul döntünk, akkor azt a gyermekeink is megérzik..

Az, hogy a bűn zsoldja halál, nem zárja ki, azt, hogy Isten ajándéka az örök élet. Isten igazságos, irgalmas és szerető szívű. Ezt tedd be a koponyádba és vésd be a szívedbe. :K

ArchElf Azt hiszem, félreértettél. Én csak olvastam a Koránból, de nem vagyok a híve. :N Azt szorgalmazom, hogy az emberek józanok maradjanak és megismerjék a rendelkezésükre álló SzentÍrást, abból is főleg az Új Szövetséget (Mátéval kezdődik), mielőtt Istenről véleményt alkotnak. A tiszteletlenséggel kapcsolatban elsősorban nem rád gondoltam, de látom, hogy te is szívesen félrevinnéd a beszélgetést. :B

Mégegyszer:
    Itt olvasható magyarul a PÉLDABESZÉDEK KÖNYVE. Nagyon hasznos tanulmány azok számára, akik, mint Chaser is, mindent tudni szeretnének, tájékozódni, okosodni akarnak mind a természetes, mind természetfölötti világban. :K (OFF)A linken Példabeszédek kiírás alatti nyilakkal lehet fejezetet váltani. A Példabeszédek 31 fejezetből áll. Itt látható az egész Biblia. A Példabeszédek kb a Biblia felénél található.(/OFF)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés