Hirdetés
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
Új hozzászólás Aktív témák
-
Takemoto
csendes tag
Az szép, nekem eddig nem sikerült széthajtanom egy monoblokkot se. Az első műanyag házas volt és a menetek megadták magukat, így kukába ment és vettem fémházasat, pedig kb. 1-1,5 éves volt csak. A másodikat pedig azért kellett lecserélnem, mert nem volt kompatibilis az új hajtókarral. Ezt viszont 4 évet használtam és kb. 10-12 ezer km-t tekertem le vele.
Az enyémre is ráférne egy alapos mosás(#19) Crystalheart: Jó a Caprine. Havernak is olyan bringája van és imádja, de igaz, hogy az övé 125e környékén volt.
Szeretem a bringát, mert városon belül 10 perc alatt bárhova el tudok érni. A bicikli szerelés meg szerintem nem egy nagy ördöngösség. Nem is kell sok cucc hozzá. Az én bicómhoz kell 3as, 5ös és 8as imbuszkulcs, 9es villáskulcs, csillagcsavarhúzó, láncbontó és küllőmeghúzó. Persze ezen kívül kell még 1 speckós kulcs a racsnit leszedéséhez és 1 másik a monoblokk kiszedéséhez. Gyorsan bele lehet jönni, hogy mit hogyan kell beállítani, ráadásul sok szerelési útmutató van a neten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Projektor topic
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- BMW topik
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Linux kezdőknek
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P15s G1 - i7 I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest