- Ég veled, KEndre! :(
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Internet fejlesztés országosan!
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
atidzsiforc
őstag
válasz Szten Márs #7 üzenetére
Az olcso femhuros is gagyi, ezt en is tapasztaltam. Az elso gitaromon(elektromos) 2 hetente kellett az e hurt cserelni, allandoan elszakadt a hurlabnal, a nyak meg hibasan volt osszerakva, maga a fogolap nem volt egyenletes az 1. bundnal, igy allandoan becsorgott, ha ott kellett fogni valamit. De elektromoson legalabb az intonaciot lehet allitani valamennyire, akkor is ha occokinai. Akusztikuson/klasszikuson maceras a dolog.
Utana volt egy Rockburn Stratocaster(kb olyasmi, mint otthon a baltimore) kopiam, abbol nagyon kenyelmes hangszert tudtam varazsolni, nyak dolesszoget megvaltoztattam, hogy jobb hurmagassagot tudjak elerni(.50-es dunlop pengeto az illeszteshez ), megcsiszoltam a bundokat, kicsereltem a hurnyerget, blokkoltam a tremolot(odaraktam 2 dobokockat) stb. 22-es bundnal a 1.5mm-es pengeto ottmaradt az E hur alatt, nulla hurcsorgessel. Kis Peavey rage 158-al nagyon ment, bar zugott a single coil rendesen.
r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Air 6.gen. M2 (2024) 11" 128GB WiFi + Cellular - (Space Gray) - Csak 1db!
- Munkagép Fujitsu Celsius i7-7920hq 16gb ram 256gb SSD Nvidia 4gb dedikált win11
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- Vegance Rgd DDR5 Memory 4x16Gb EXPO
- Apple Watch SE 2020 40mm Rose Gold színben extra szíjakkal (Istyleban vásárol)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest