- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fred23
nagyúr
"Ezzel csak az a gond, hogy nincs két egyforma fül/agy! Ami neked "jobban szól", az másnak lehet, hogy nem szól jól."
Csak kíváncsiságból olvastam el a cikket, már régen rájöttem, hogy nekem a legjobb módszer bemenni egy nagyáruházba, ahol mind a lejátszó, mind a hangfal/füles kipróbálható, és adott keretből megvenni azt a kombót, ami számomra a legszebb eredményt produkálja. Volt már, mikor azon vidultam, hogy a negyedannyiba kerülő cucc hangja nekem sokkal jobban bejött.
Illetve egyszer vettem iszonyat olcsón egy Sony fülest, ami az összes itthoni fülesemet überelte a fülem szerint, és ez az, ami igazán számít nekem, nem a spec.
-
niof
veterán
"Ha már le van vezetve a jel a hangszóróig, akkor az pl. nálam egy hatalmas hiba, hogy itt véget ér a történet a cikkírónál, pedig az a jel aztán bejut a fülbe, onnan meg az agyba,..."
Nem. A hangsugarzokbol meg bejut a levegobe, es a helyiseg komlpex akusztikaja is csavar egyet rajta, majd csak ezzel egyutt jon letre az egeszrol alkotott "kep". A videoban csak egy szemszogbol latjuk a teret, ahol a felvetel keszult, de ha a tobbi resze is hasonloan "ures", akkor mar ha behozol egy butort, megvaltozik minden. Ha az egesz hobelevancot atvinnenk egy diffuzabb, kelloen csillapitott terbe, maris mashogy szolna. Ez meg inkabb egy muhelynek tunik, nem zenehallgatasra szant helyisegnek.
-
niof
veterán
"Ezért van az is, hogy bizonyos emberek számára pl. a furulya egy szép hangú hangszer, míg másokat a világból lehet kizavarni vele, mert idegbetegek lesznek a frekitől, amit kiad."
Ez annyira igaz, hogy nalam pont ez van a legtobb rezfuvossal. Teljesen mindegy, hogy eloben hallom, testkozelbol, vagy felvetelrol. Nem birom elviselni.
Amugy a cikkhez.
Mindenkepp gratulalok, hogy az onmegvalositas utjara leptel, es megelegedessel tolt el, amit csinalsz. Nekem a stilusarol es a mondanivalojarol pont az ezoterikus high-end gyartok jutottak eszembe, akik olyat allitanak magukrol, hogy ezt csak ok, csak a birtokukban levo tudassal kepesek letrehozni. Kicsit szerenyebben!...
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- IKEA
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Elite: Dangerous
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Dell Latitude 7400, 14" FHD , I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- iBasso DX180 DAP eladó!
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest