Új hozzászólás Aktív témák
-
ijjájom
tag
válasz Sir Riccio #33 üzenetére
Mit akarsz nem vészes elmondás szerint. A bajusz csak akkor lenne gáz, ha csaj lennél!:
- Erről eszembe jut egy régi sztori! Kisebbik lányom 4 éves volt, és megjegyezte, hogy a boltos barátnőmnek bajusza van!! Szépen kértem, hogy ezt ne hangoztassa, Zsuzsi néni hormonzavaros, azért van neki.
Egyszer éppen ültünk a lépcsőn, ettük a főtt kukoricát két pofára, jött Zsuzsi! Megkínáltam, leült mellénk, csendben falatozgattunk, amikor Dorcsi lányom felkelt, és megállt Zsuzsival szemben! - Rosszat sejtettem, ami aztán be is következett!
Lányom megszólalt: -" Zsuzsi néni!!! Magának van ám bajusza!!! De jól áll!!!"
Vágni lehetett a csöndet egy pillanatig, aztán Zsuzsiból kitört a röhögés, belőlünk is felszabadult, a végén már a könnyünk folyt!A felhő mögött, mely ránk veti árnyékát, ott a csillag, mely ránk veti fényét. Victor Hugo
-
moonlight115
őstag
válasz Sir Riccio #33 üzenetére
Szerintem a haj alól kivillanó uszonyért már büntetnek. Tuti nem szabályos! Nem is illik uszonyt mutogatni, nahát...ki látott még ilyet!
"Holdfényszonátának összedőlt a könyvespolca, mert bétóven sors szimfóniát rakott rá..." /by old rocker/
-
ijjájom
tag
válasz Sir Riccio #28 üzenetére
Hát ezek után szívesen megnézném!!
A felhő mögött, mely ránk veti árnyékát, ott a csillag, mely ránk veti fényét. Victor Hugo
-
ijjájom
tag
válasz Sir Riccio #25 üzenetére
Nem kell félned, a fotó miatt nem büntetnek!
Különben Pécsről jöttünk ki Heténybe egy éve!A felhő mögött, mely ránk veti árnyékát, ott a csillag, mely ránk veti fényét. Victor Hugo
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest