Új hozzászólás Aktív témák
-
DrojDtroll
veterán
Nem tudom figyeled-e még ezt a topik-ot, de én is belevágok a munkába az egyedi betűtípusos dologba.
-
sz.balazs.95
veterán
***KÖZÉRDEKŰ KÖZLEMÉNY***
1. Készülőben van egy újabb betűtípus
2. Tervben van az Altera, Earth, DOTS valamit az NGFont további fejlesztése/bővítése.
Bármilyen javslatot meghallgatok nemcsak ezeknek, hanem a többi betűtípusnak is a fejlesztésével kapcsolatban3. Ha bármelyik betűtípusból szeretnél saját változatot csinálni, annak semmi akadálya, sőt, kimondottan javasolt. - Ha esetleg elakadtál valamiben, bátran kérdezz!
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
sztanozs
veterán
Cool - én csak addig jutottam, hogy magyar betűkkel kiegészítettem egy-két nekem tetsző alap angol betűtípust.
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
Švejk
őstag
válasz sz.balazs.95 #6 üzenetére
-
sz.balazs.95
veterán
a legfrissebbet töltötted le? (13-06-28)
nem értem, mert a legrégebbi elérhető csomag (13-06-02_2) is tartalmazza...Fontforge-dzsal készítettem őket (egyébként elvileg a leírásukban is szerepel)
amúgy azt is vedd figyelembe, hogy a nagy részük még nincs befejezve.
[ Szerkesztve ]
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
Švejk
őstag
Az Alterát kipróbáltam, a többi még mind olvashatóság, mind használhatóság szempontjából csorbát szenved, de jók az ötletek! (megnézném az Earthot is, ha elérhető lenne!)
Az Alterához óriási grat! Nagyon jól néz ki! Egyébként milyen programmal lehet legyártani őket?[ Szerkesztve ]
-
xxSanchez
őstag
Nagyon jól néznek ki, nekem tetszenek.
Heyho.
-
SidCorky
őstag
Egész jók lettek, egy időben én is betűtípus-mániás voltam, de sajátot soha nem fejeztem be (csak 1-2 szót csináltam meg).
Szerintem a Bublet, Circle Font és az Earth a legjobbak, csak így továbbSzerk: Ha az életem múlna rajta, akkor sem jönnék rá arra a szövegre (Dots)
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Vaku topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Apple notebookok
- Interactive Brokers társalgó
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM