Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrojDtroll
veterán
Nem tudom figyeled-e még ezt a topik-ot, de én is belevágok a munkába az egyedi betűtípusos dologba.
-
sz.balazs.95
veterán
***KÖZÉRDEKŰ KÖZLEMÉNY***
1. Készülőben van egy újabb betűtípus
2. Tervben van az Altera, Earth, DOTS valamit az NGFont további fejlesztése/bővítése.
Bármilyen javslatot meghallgatok nemcsak ezeknek, hanem a többi betűtípusnak is a fejlesztésével kapcsolatban3. Ha bármelyik betűtípusból szeretnél saját változatot csinálni, annak semmi akadálya, sőt, kimondottan javasolt. - Ha esetleg elakadtál valamiben, bátran kérdezz!
-
sztanozs
veterán
Cool - én csak addig jutottam, hogy magyar betűkkel kiegészítettem egy-két nekem tetsző alap angol betűtípust.
-
Švejk
őstag
válasz
sz.balazs.95 #6 üzenetére
-
sz.balazs.95
veterán
-
Švejk
őstag
Az Alterát kipróbáltam, a többi még mind olvashatóság, mind használhatóság szempontjából csorbát szenved, de jók az ötletek! (megnézném az Earthot is, ha elérhető lenne!)
Az Alterához óriási grat! Nagyon jól néz ki!Egyébként milyen programmal lehet legyártani őket?
-
xxSanchez
őstag
Nagyon jól néznek ki, nekem tetszenek.
-
SidCorky
őstag
Egész jók lettek, egy időben én is betűtípus-mániás voltam, de sajátot soha nem fejeztem be (csak 1-2 szót csináltam meg).
Szerintem a Bublet, Circle Font és az Earth a legjobbak, csak így továbbSzerk: Ha az életem múlna rajta, akkor sem jönnék rá arra a szövegre (Dots)
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ebben az írásban bemutatok nektek néhány teljes mértékben általam kitalált és elkészített betűtípust.Ezeket teljes...
- LG 27 Odyssey 144Hz Gamer monitor
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E746 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I DP I W10 I Garancia
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest