- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- moonlight115: Privát, oh!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Quake III. , ahogy nekem kezdődött
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergő_
őstag
-
mephi666
nagyúr
válasz
Kolondrum #93 üzenetére
meg azért egy (neked 3?) nyílt sebben turkálni fogkefével elég bizarr dolog... az enyém már záródik befelé egyre jobban, de akkor is alig több, mint 3napja volt a húzás... friss még a dolog... hétfőtől talán rámegyek fogkefével én is... addig nagyon finoman körbemosom messzebbről és óvatosan öblögetek... kajával is vigyázok, nehogy belemenjen (mai kaja eddig egy nagyobbféle tonhalkonzerv+kenyér volt... az állkapcsom már a húzás felőli oldalon rendbe jött... kenyeret is bírtam rágni a másik oldalon gond nélkül... pár napja nagyon rossz volt mozgatni a gyulladás miatt)
-
mephi666
nagyúr
válasz
Kolondrum #85 üzenetére
főzelék a legjobb ilyenkor, de csak azok, amikben nincs tej/tejföl, mert a friss sebek könnyebben begyulladhatnak tőle... sárgaborsó/lencse... ezek mehetnek... amúgy tényleg kell a kalória, mert legyengült szervezet nem regenerálódik jól
#86: asszem ja, szüleimtől kaptam egy komplett készletnyit, amikor beköltöztem a városba, mert otthon van még vagy másik 3 teljes készlet
...jó ez: örök élet...
-
mephi666
nagyúr
válasz
Kolondrum #81 üzenetére
nekem húzódik le a gyulladás egyre jobban, de azért még zsibog kicsit a pofám... végülis 2napja tépték ki a fogam a helyéről, így normális... este még azért teleizzadtam az ágyat, de nem annyira, mint szerdán... érzem, ahogy a vérrög is megy összefelé és a seb is húzódik össze, vele együtt... 1-2nap és szerintem a nehezén túl leszek (lelappad a fejem, vérrög kiesésétől sem kell már félni és talán piálhatok már minden veszély nélkül
túlvagyok a nagyleltáron és rendben lezajlott... volt vele para rendesen)
ma csináltam meg a főzeléket, íme a vacsorám: (már be is pusztítottam, de van még vagy 5ször ennyi főzelék... fél kiló borsóból sok kijött)
-
mephi666
nagyúr
válasz
Kolondrum #76 üzenetére
az enyémnek azért nagyobb volt a gyökere
...de ha kihúzott volna még egyúttal 2 másikat, szerintem kiakadok... szép példányok amúgy... szép fehér, csontszínűek, nem pedig olyan leharcolt nikotinsárgák, mint az enyém
ui: pizzaevés érdekes volt: 1szelet kb 10perc alatt ment le és külön ültem a társaságtól, mert nem akartam elvenni az étvágyukat... elcsámcsogtam minden apró falatot a jobb oldalon és megpróbáltam a legtávolabb tartani a vérrögtől... most találtam ananászkonzervet itthon, ezt eszegetem, legalább jó puha... meg tele van cukorral a lé és a szénhidrát sem árt
...holnap jön a sárgaborsó, hátha előbb szabadulok melóból
-
mephi666
nagyúr
válasz
Kolondrum #66 üzenetére
tegnap reggel óta 1szendvicset ettem még mindig... ha leltárból ma hazajutok, erőt veszek magamon és főzök sárgaborsófőzeléket... meg mellé mondjuk virslit, hogy azért valamennyi kalória is legyen... (jó apróra vágva talán lemegy) most 1 jó cukros teát benyomok, mert tényleg kell kis energia... pofám lappad, de még mindig sok a gyulladás
-
Gergő_
őstag
válasz
Kolondrum #52 üzenetére
a fájdalom később jön, nyugi
ajánlott fagyasztott cuccokkal hűteni és egy algopyrin megelőzésképpen, de gondolom írtak fel fájdalomcsillapítót
én két napig nem ettem(semmit) hogy jobban és gyorsabban gyógyuljon, aztán turmixoltam rizst almával, ami valami borzalmas volt. talán a krumplipüré a legjobb étel ilyenkor persze fűszerek nélkül -
anjani182
őstag
válasz
Kolondrum #50 üzenetére
Bejött a nővérke, beadta az infúzióba, utolsó kép hogy bámulom a plafont. Ez a kép sokáig megmaradt, állítólag pedig szinte azonnal toltak is a műtőbe. Állítólag ez után aláírtam a papírt, hogy beleegyezem az altatásba, ezek után toltak ide oda, következő kép hogy a műtőasztalon a pofámba világít az a reflektor, persze ezek is halvány képek, majd műtét után 1 órával ébredek az ágyamban...
Után kezdett derengeni, hogy én még a műtőben beszélgettem a beteghordóval, sőt az altatóorvossal is, arra hogy felébresztenek nem emlékszem!
Ennyi volt
-
Vakegérke
félisten
válasz
Kolondrum #22 üzenetére
Ezer éves vicc.
Van egy ember, akinek az a feladata, hogy a "gazdája" kutyájának örömet szerezzen. Egyszer a gazda azon kapja az embert, hogy a farkánál fogva csóválja a kutyust körbe-körbe.
- Maga meg mit csinál?!
- Na, figyelje csak meg, hogy fog örülni a kutya, ha elengedem...Szerintem számodra is élmény lesz, ha kiteheted onnan a lábad.
Új hozzászólás Aktív témák
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával