Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergő_
őstag
Legközelebb valami olyan cuccot hagyj el, ami megvágja őket.

-
tkazmer
addikt
ott figyelték, hogy mit ügyködsz? akkor ráérős társaság lehetett

na mindegy, persze lehet, hogy eltették, de hogy kifejezetten az lett volna a céljuk, hogy meglopjanak az szerintem kétséges; azt meg az "egyszerűbb" ember nem látja át, hogy mikor másnap megkérdezed, hogy nem látta-e valaki, akkor ha azt mondja, hogy " de haver, azt hittem nem kell senkinek, hazavittem, de holnap visszahozom", akkor annak még nem lesz feltétlenül rendőrségi ügy, kirúgás és 2012 a vége (tehát inkább nem ismeri be) -
-
tkazmer
addikt
mekkora egy ilyen cucc és mennyire néz ki "romosnak", elhasználtnak?
csak mert nem hiszem, hogy eltették volna (mégis mit kezdenének vele, egy villanyszerelőn kívül ér ez valakinek valamit?), lehet, hogy egyszerűen összetakarították a földön lévő szeméttel együtt, gondolván hogy elmentetek, akkor biztos nem kell már semmi onnan, a megrendelőnek meg tiszta üzlet kell. -
No-kia
addikt
nekem itt egy kedves újonc küldött müködésképtelen HDD-t nem rég, első bukásoma ph!-n, -4 ezer forint, nem tom ha feljelentést tennék érnéke vele bármit is
-
madmaxxx
senior tag
Sajnos a mai világban még ami le van betonozva, azt is elviszik.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingatlanos topic!
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- 27% - ÚJ MSI MEG Vision X AI Core Ultra 9 285K / RTX 5090 / 128GB DDR5 / 2TB NVMe ! BeszámítOK!
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Bambu Lab A1 mini azonnal használható szett
- Nintendo Switch Limited Let's Go Eevee Edition Gyűjtői állapot
- AKCIÓ! Asrock Z270 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB GameMax Storm 2 AB Adata 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 SUPER 8GB Zalman S2 TG FSP 650W
- GAMING PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy S20 FE / 6/128Gb / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest