Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergő_
őstag
Legközelebb valami olyan cuccot hagyj el, ami megvágja őket.

-
tkazmer
addikt
ott figyelték, hogy mit ügyködsz? akkor ráérős társaság lehetett

na mindegy, persze lehet, hogy eltették, de hogy kifejezetten az lett volna a céljuk, hogy meglopjanak az szerintem kétséges; azt meg az "egyszerűbb" ember nem látja át, hogy mikor másnap megkérdezed, hogy nem látta-e valaki, akkor ha azt mondja, hogy " de haver, azt hittem nem kell senkinek, hazavittem, de holnap visszahozom", akkor annak még nem lesz feltétlenül rendőrségi ügy, kirúgás és 2012 a vége (tehát inkább nem ismeri be) -
-
tkazmer
addikt
mekkora egy ilyen cucc és mennyire néz ki "romosnak", elhasználtnak?
csak mert nem hiszem, hogy eltették volna (mégis mit kezdenének vele, egy villanyszerelőn kívül ér ez valakinek valamit?), lehet, hogy egyszerűen összetakarították a földön lévő szeméttel együtt, gondolván hogy elmentetek, akkor biztos nem kell már semmi onnan, a megrendelőnek meg tiszta üzlet kell. -
No-kia
addikt
nekem itt egy kedves újonc küldött müködésképtelen HDD-t nem rég, első bukásoma ph!-n, -4 ezer forint, nem tom ha feljelentést tennék érnéke vele bármit is
-
madmaxxx
senior tag
Sajnos a mai világban még ami le van betonozva, azt is elviszik.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- iPhone 13 128GB Starlight-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5409
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ROG G614J! I7 13650HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest