Hirdetés
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Stand up és én
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMELOT
titán
válasz
blueMerle
üzenetére
HI! mint a hsz-ben írtam személyes vélemény. Gagyi az nálunk sz.rt is jelent!
Ettől az egértől csak a kézfejem fájna meg az újjaim. Nagy egereket szeretem aminek jó a fogása.
Hsz-mel nem akartam senkit sem megbántani. Másnak ,hogy tetszik azt is tiszteletben tartom!
Nekem laptopom nem nagyon lesz és nem is ér meg nekem annyi pénzt. -
Fecsy
tag
válasz
blueMerle
üzenetére
Közelít az igazsághoz...

Valójában a Hasselblad H3DII-m épp tőttőn vót és ha már így alakult, kivettem a kertben játszadozó fehér tigrisem szájából az iPhone 4-et

Nem vettem magamra egyébként egyáltalán, csak azért reagáltam le mert nem szeretném ha téves kép alakulna ki rólam

Egyáltalán nem vagyok gazdag, én is nyögöm havonta a 100 ezres lakáshitelt (ráadásul nem kertes házra), egyszerűen csak igyekszem kifogni a legjobb alkalmakat és kihasználni az éppen adódó lehetőségeket arra, hogy minden álmomat valóra tudjam váltani...

Több éve építgetem a saját kis "setup"-omat, mostanra már 80%-a megvan annak, amire vágytam. Addig szeretnék ilyen jellegű, úgymond "luxus" dolgokra költeni amíg még nincsen gyerekünk - mert ha lesz, akkor minden érte, miatta és neki lesz

Kedves blueMerle, amúgy a hozzászólásod PWNED

Új hozzászólás Aktív témák
- Philips Hue Gradient Lightstrip hibás
- Killer 1650x Intel AXN 200NGW
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Philips Hue LightStrip Plus v4 1m extension
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi