Hirdetés
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMELOT
titán
válasz
blueMerle
üzenetére
HI! mint a hsz-ben írtam személyes vélemény. Gagyi az nálunk sz.rt is jelent!
Ettől az egértől csak a kézfejem fájna meg az újjaim. Nagy egereket szeretem aminek jó a fogása.
Hsz-mel nem akartam senkit sem megbántani. Másnak ,hogy tetszik azt is tiszteletben tartom!
Nekem laptopom nem nagyon lesz és nem is ér meg nekem annyi pénzt. -
Fecsy
tag
válasz
blueMerle
üzenetére
Közelít az igazsághoz...

Valójában a Hasselblad H3DII-m épp tőttőn vót és ha már így alakult, kivettem a kertben játszadozó fehér tigrisem szájából az iPhone 4-et

Nem vettem magamra egyébként egyáltalán, csak azért reagáltam le mert nem szeretném ha téves kép alakulna ki rólam

Egyáltalán nem vagyok gazdag, én is nyögöm havonta a 100 ezres lakáshitelt (ráadásul nem kertes házra), egyszerűen csak igyekszem kifogni a legjobb alkalmakat és kihasználni az éppen adódó lehetőségeket arra, hogy minden álmomat valóra tudjam váltani...

Több éve építgetem a saját kis "setup"-omat, mostanra már 80%-a megvan annak, amire vágytam. Addig szeretnék ilyen jellegű, úgymond "luxus" dolgokra költeni amíg még nincsen gyerekünk - mert ha lesz, akkor minden érte, miatta és neki lesz

Kedves blueMerle, amúgy a hozzászólásod PWNED

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Star Trek
- Linux haladóknak
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- World of Warships
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Honor 70 (FNE-NX9), 8/256GB, 5G, Dual SIM, Éjfekete, független, garanciális
- iPhone 16 Pro Max 256GB 100% akku (garanciás, független) + Apple Watch Series 5 80% (garanciás)
- Eladó ASUS ROG Claymore II RGB RX HU Kitűnő, Sértetlen Állapotban, Gyári Dobozában!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi