- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- votlage71: Kábel menedzsment
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
azopi74
addikt
válasz
cairojack #18 üzenetére
"Windows, amin nem mennek a Windows cuccok... sok értelme van.."
Ha nem windows-nak hívák, akkor jó lenne?
"Főleg, hogy az egyetlen tablet, amin elérhető a platform, 2-3-szor annyiba kerül, mint a teljes értékű winnel szerelt társaik. "
Ezt soxor leírtad, de továbbra is nettó hülyeség. Most vettem egy Surface 2-t. Full FD-val (tegnapelőtt),
Kb 125 k HUF-ba fájt nekem maga a tablet, a touch cover 2 + 36 k volt.
Egy teljes értékű win-es tablet (a legolcsóbb) legalább 2x ennyibe került volna. (Microsoft Surface Pro 2, a komolyabbak ennél sokkal drágábbak)"Tudom, itt sokan nem értenek egyet velem, de számomra a funkcinalitás fontosabb, mint az anyaghasználat, így ha választanom kell egy teljes értékű, Atomos, de műanyag (akár kisebb felbontású) tablet, és a Surface RT között, nem kérdés, hogy a teljes értékű eszköz kell."
Egy atomhulladék sose lesz teljes értékű PC. Még annyira sem, mint egy ARM-os WinRT-s cucc. Pláne nem egy 7-8 inches touch only vacak, ami a Surface 2-vel hasonló árban mozog.
"Oké, hogy appokkal sok minden kiváltható az asztali progik közül (bár sokkal-sokkal több nem kiváltható), de de ezt tudja egy Nexus 7 is 50 rugóért. Akkor nem értem a létjogosultságát..."
MegaLOL
"Nem akarok Falmelni, plz aki RT fan lépjen tovább a kommentemen. Ez a véleményem, nem vita tárgya. Nem fog attól változni, hogy elkezdtek kötekedni."
Te kezdted a kötekedést
. Nem vagyok RT fan, de tabletre az való, nem pedig a Win8. Az atomos Win8-as vackoknak meg egyszerűen nem érzem létjogosultságát. Haswell-el OK a dolog, az kivált egy Ultrabookot, de olyan árban is van. Ha pénz nem számított volna, én is inkább Surface Pro 2-t vettem volna, de annyit nekem nem ér a legacy desktop appok futtatása, hogy tripla árat fizessek egy tabletért. Ami nekem fontos desktop alkalmazás, az csak a MS Office. (Access ugyan hiányzik kicsit, de kibírom nélküle)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- iPhone topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest