- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- Balázs2: Gmail
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cairojack
aktív tag
Amennyire én tudom csak az RT passzív, de az nekem soha, soha, de soha, semmilyen körülmények között, még ingyen sem kéne. Borzalmasan meggyűlöltem.
A Surface Pro, teljes értékű Windows-al, és Core procival - tudtommal - ugyan úgy ventilátoros, mint az elődje. De javítsatok ki ha tévednék, vagy lemaradtam volna valamiről.
(A Bay T-s tabik viszont passzívak lesznek, és a teljesítményük is igencsak bíztató. Bechmarkok alapján 3-4-szer annyit tudnak, mint a 2-vel ezelőtti laptopom, azon meg én mindent csináltam, még játszottam is, olyan játékokkal is, hogy NFS Carbon, Halo, UT2003, Farcray, COD4. Szóval ha ennek tényleg tudják a 4-szeresét, akkor jó lesz a Bay Trail... Persze azért meg kell várni a Real Life teszteket, bechmarkoknak én már nem hiszek...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Windows 11
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Filmgyűjtés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- Samsung Galaxy Tab S10+ (256 gb) (+ book cover) (Samsung vásárlás)
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Samsung Galaxy Tab A8 / 3GB RAM 32GB / Wi-fi / 12 Hó Garancia
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest