- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz
#16820480 #33 üzenetére
A Surface Pro-val mára inkább az a gond, hogy lemaradt fejlődésben. Ugyanazok a portok vannak rajta, mint a korábbi négy generáción (illetve a 3-tól kiegészült a Surface connecttel ami megint gyártóspecifikus). Sehol egy USB tpye C vagy Thunderbolt. A throttling is visszatérő jelenség, és most már a tollat sem adják mellé. Van egy Pro 2-m, volt a közelben egy Pro 3, és bár szeretem, de rengeteg sebből vérzik a sorozat. Közben meg ilyen crowdfunding konkurens jött ki, de van a HP-nak, Lenovonak, Acernek, Asusnak stb. is megoldása ilyen hibrid eszközre. Ha továbbra is marad ez a trend, akkor bizony le fognak maradni, már most is visszaestek az eladások ha jól olvastam.
Az meg csak hab a tortán, hogy Linux-szal jobban tudom használni, mint Windows-zal...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 25
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 16 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (242)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (236)
- Karcmentes Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium 1OO% ! még 3 Hó Nemzetközi APPLE Garancia
- Vivo V40 256/8GB
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest