Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
Új hozzászólás Aktív témák
-
A történet tragikus. Őszinte együttérzéssel olvastam. Viszont a leírása fantasztikusan jó. Nem is tudom, gratuláljak-e, vagy részvétet nyilvánítsak. Azt hiszem, mindkettőnek helye van.
-
Crystalheart
őstag
Részvétem. Bár nem vagyok nő, de én ilyenkor arra gondolnék, hogy fel csak én fogtam, fájni csak nekem fájt. Ha tovább kesereg az ember emiatt, az nem javít semmin, igazából csak önsajnálat.
-
uffneked
aktív tag
Ha érezhet ilyet egy férfi egy nő elvesztése kapcsán, akkor most ebben az állapotban vagyok én is. Minden szavadban ott van az az érzelem, amit érzek, az a gondolat, amit gondolok. Szinte láttam előre minden sort, annyira azt írtad, ami belőlem jön.
Szívből remélem, hogy neked sikerül majd feldolgozni... -
ijjájom
tag
Nagyon szomorú írás, de csak annyit mondok, fel a fejjel!
Tudod volt egy barát házaspár, egy faluban laktunk régen, nagyon sokat jártunk össze, nagyon szerették a gyerekeinket, főleg azért is ajnározták, mert hosszú éveken keresztül próbálkoztak, hogy legyen babájuk, aztán maradt a lombik bébi program. Sajnos mire eljutottak volna oda, hogy visszaültetik a megtermékenyített petesejtet, olyan ödémás lett a sok hormoninjekciótól, hogy leállították az egészet, aztán különmentek, aztán külföldre ment a barátnőm dolgozni, mivel egy faluban laktak, szerette és nehéz volt így élnie.
Aztán utánament a férje, együtt dolgoztak kint, újból összejöttek. Egy hazajövetel alkalmával elment vizsgálatra, félt, hogy ismét cisztája van, stb. és kiderült, hogy baba lesz.
A kisfiúk most 8 éves.
Szóval fel a fejjel, szurkolok Érted, Értetek! -
barnyfiu
csendes tag
Sajnos tudom mirol beszelsz
pont most elem ezt at,nemreg szakitottunk(tegnap)

-

-
Turion
csendes tag
Gondolatébresztő írás...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
LamerGyuri
üzenetére
Szintén...

-
JanFe
aktív tag

Ez szomoru... -
Vakegérke
félisten
Azt hittem olvasás közben, hogy egy hozzám közelálló személy regisztrált be tudtom nélkül. Sorsa szinte azonos, írásmódja hasonló. A név az, ami nem stimmel.
Megrázó, felkavaró írás.
-
LamerGyuri
senior tag
uhhh........

kifejező és szép nyelv a magyar,de erre az érzésre csak döbbent csenddel tudok válaszolni
-
proScout
tag

-
Zolaash
senior tag
Sajnálom...

-
bjay
csendes tag
ez tök szomorú 
-
Mr.Csizmás
titán

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- E-roller topik
- Autós kamerák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Itt a ChatGPT végső megoldása
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- BestBuy topik
- Képregény topik
- További aktív témák...
- MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Graphics Win11 1év Garancia
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC Win11 Garancia
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 32GB 1TB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 16GB 512GB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
pont most elem ezt at,nemreg szakitottunk(tegnap)