Hirdetés
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Ketogén étrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sajnos a nem thinkpad (edge és társai se számít annak) notikra még kakibb a support, nagyon bugos driverek vannak. 8-ra nekem pár hét alatt kijöttek a stabil driverek, meg 8.1-re is majdnem hamar jöttek, de ezek csak viszonylag alapvető cuccok voltak, pl PowerManager nem jött.

-
alevan
őstag
Az én Lenovo-mra is gyengusok a driverek 8.1-re (hangdriver nem indul, a lenovo oldaláról leszedett AMD drivertől fagyik a flash és HTML5 videó, memóriakártya olvasó nem megy), de a hangdriveren kívül a másik kettőre szereztem generic AMD és Realtek drivert.
Viszont valóban, szoftveresen a gyártók elég gyengén támogatják a Win8ra váltást.
-
Amíg a 7 stabil és nem származik hátrányod a 8 hiányából, addig nem érdemes váltani. Én legalábbis így vagyok vele, sajnos közel egy év 8-azás után a 8.1 volt az utolsó csepp a pohárban. No nem azért, mert rossz lett volna, mivel nagyon örültem az újításoknak. De a driver és az egyes thinkpad-szoftverek hiánya betette a kaput, mert az üzemidőm kevesebb lett vele. Ami elég érdekes, mert elvileg többnek kellene lennie. Ja meg a 7 most valamiért gyorsabb, SSD-vel legalábbis.
-
Cyberpunk
félisten
Ezt te tudod eldönteni. Én tudom, hogy nekem nem kell.
Jelenleg 7-em van, de ha lesz iMac akkor ugye OSX. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime X570 R7 5700 64GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman S2 TG FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Jelenleg 7-em van, de ha lesz iMac akkor ugye OSX.