- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sajnos a nem thinkpad (edge és társai se számít annak) notikra még kakibb a support, nagyon bugos driverek vannak. 8-ra nekem pár hét alatt kijöttek a stabil driverek, meg 8.1-re is majdnem hamar jöttek, de ezek csak viszonylag alapvető cuccok voltak, pl PowerManager nem jött.
-
alevan
őstag
Az én Lenovo-mra is gyengusok a driverek 8.1-re (hangdriver nem indul, a lenovo oldaláról leszedett AMD drivertől fagyik a flash és HTML5 videó, memóriakártya olvasó nem megy), de a hangdriveren kívül a másik kettőre szereztem generic AMD és Realtek drivert.
Viszont valóban, szoftveresen a gyártók elég gyengén támogatják a Win8ra váltást.
-
Amíg a 7 stabil és nem származik hátrányod a 8 hiányából, addig nem érdemes váltani. Én legalábbis így vagyok vele, sajnos közel egy év 8-azás után a 8.1 volt az utolsó csepp a pohárban. No nem azért, mert rossz lett volna, mivel nagyon örültem az újításoknak. De a driver és az egyes thinkpad-szoftverek hiánya betette a kaput, mert az üzemidőm kevesebb lett vele. Ami elég érdekes, mert elvileg többnek kellene lennie. Ja meg a 7 most valamiért gyorsabb, SSD-vel legalábbis.
-
Cyberpunk
félisten
Ezt te tudod eldönteni. Én tudom, hogy nekem nem kell.
Jelenleg 7-em van, de ha lesz iMac akkor ugye OSX.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hifiman SVANAR vezetékes IEM
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest