Új hozzászólás Aktív témák
-
Z0C!
Topikgazda
válasz Bunken #29594 üzenetére
Ennek örülök, hogy megoldódott a probléma.
Viszont sajnos elég kevés olyan ember van, aki utána jár ezeknek...
Nem tudom, hogy fizetős-e a google, vagy nehéz billentyűzetet ragadni, esetleg az angol keresés okoz nehézséget..vagy a lustaság..
Talán még a komplexebb gondolkodásmód tehet arról, hogy a next-next-ok után valami mást is csinájon játék telepítés után....----- www.zoci.gumroad.com -----
-
®abstract®
őstag
No, akkor meg is van a megoldás
Ja igen hát a windowsnak ez a igénye már régóta jól tudom hogy a lapozó fáj hogyha nincs beállítva akkor bizonyos játékok nem fognak működni megfelelően,programok esetére is igaz lehet azt úgy nem ismerem de gondolom hasonló a működésük 🤔
Ez az oldalfájl, lapozófájl annyit csinál hogy a kijelölt árhelyedből elvesz xgigabájtot és akkor arra készít azt használja a virtuális ramnak.. de valójában ez csak egy látvány megoldás mert ha a fizikai ramod úgy kilencvenc százalék fölötti ki használásra a működik akkor ugyanúgy ki fog dobni a játékból mert a virtuális ramot nem használja úgy fel kiegészítésnek pedig pont az lenne a lényege, vagyis tapasztalataim szerint átvág a rendszer, pedig pont az lenne a lényeg hogy ne kelljen fizikai ramot bővítened tehát venned 🤔🙄
Amikor az automata kezelést engedélyeztem akkor az ssd- ből elvett 20-25-30 gb-ot ami nem tetszett nekem és levettem a minimális és maximális értéket is 6145 Mb ra.. nekem ne vegyen el többet a tárhelyekből csak fogy a helyem emiatt..🙄 nekem így jól működik.Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
Jadro
veterán
Szuper, megvan akkor a hiba.Alapvetően kevés a memóriád bizonyos esetekben, csak most adtál neki némi teret a tárterületeden. Megoldja a gondot, de az igazi a több RAM lenne. Ezért is segít ha nincs böngésző sem nyitva, nem eszi meg az is.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nők, nőügyek (18+)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Okos Otthon / Smart Home
- Disney+
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Autós topik
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest