- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gbi82
tag
Gratulálok, szép munka.
Én is elfogadnék egy ilyen átalakitott masinát,mert ezeknek lelke van. -
Erről az jutott eszembe, h volt egy játék anno, a Terminator 2.
Egy diszkóban dolgoztam akkoriban, és a raktárban ott porosodott egy ilyen. Szeretünk hozzá régi fajta pénzt, sikerült valakivel kinyittatni a pénztartó ajtaját, és rengeteget toltuk a játékot.
Elég volt néhány darab pénzérme, ami lent kiesett, visszadobtuk fent; de emlékszem, így is para volt sokszor, mert ha csak ketten voltunk, sokszor mire egyikőnk kivette a pénzt és bedobálta fent, már le is lőtték a másikat, aztán kezdhettük elölről a pályát..
Hát mindenesetre olcsóbb volt, mint amikor toltam a játékteremben a pénzhegyeket a gépbe, ha egy kis lövöldözéshez volt kedvem. -
stev65
tag
Mindenkinek köszönöm a dicséretet, és a feleségemnek hogy tarthatom a nappaliban, és nem dobott ki vele együtt.
-
danih
veterán
Hogyaza.... remek!
-
Vakegérke
félisten
Életre keltettél egy halott gépet, minden megbecsülésem a tiéd.
-
moha21
veterán
Nagyon állat!
-
Löncsi
őstag
Ez óriási, nagyon tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan E olvasó..
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A/C klima, with all pipes and remote
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Nothing Phone (2a) Black Fiatalos Glyph stílus, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Gari
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest