- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- potyautas: Sára és a párja.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Medom01
újonc
Sziasztok!
Már régóta használom ezt az alkalmazást és nagyon meg vagyok (voltam
) vele elégedve. Most váltottam android marshmallow-ra és sajnos nem tudom futtatni rajta. Tudtok esetleg valamilyen megoldást? Ragaszkodom ehhez a (magyar nyelvű) alkalmazáshoz, mert kiválóan testre szabható, logikus és jól áttekinthető.Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv!
Medom01
-
flash-
veterán
Android 4.1 alatt hogy lehet a jorteban levő eseményeket szinkronizálni google naptárba?
nekem sehogy se megy.. -
MineFox54
őstag
Én is szeretném belerakni a romomba!
-
SzLSzL
újonc
Sziasztok! Jorte Calendar Task kérdésem van: lehet-e egy taskot ismétlődővé tenni? Ha igen hogyan.? AZ események bevitelénél van ilyen opció, de a feladatoknál is logikus lenne, hiszen pl. az embernek vannak ismétlődő feladatai is. Tud ebben valaki segíteni? Köszönettel
-
Maci Pofa
csendes tag
Tiszteletem a Fordítónak!
Azt szeretném kérdezni, hogy várható az 1.4.x verzió fordítása? Itt már komoly fejlesztések voltak.
Üdv, Macipofa
-
Sanzaa
senior tag
-
Sanzaa
senior tag
http:// kepfeltoltes.hu/120424/999720276shot_000001_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Sikerült szinkronizálnom vele a weben beállított eseményeket, névnapokat, magyar ünnepnapokat és néhány napra mutatja az időjárást is.
-
Sanzaa
senior tag
Köszönet a munkátokért!
-
tomi613
aktív tag
-
Pityesz78
tag
-
.:LoMAX:.
aktív tag
-
CastleKiara
újonc
Sziasztok! Mit kellene átállítanom, hogy a Jorte ne élessze fel a tabletemet sleep mode-ból? Pár perc után valamiért mindig feléleszti, és a képernyő utána bekapcsolva is marad addig, amíg észre nem veszem. Kikapcsoltam a szinkronizálást és a riasztást is, de így is automatikusan megnyílik a program a háttérben. Köszönöm, ha valaki tud segíteni.
-
RootRulez
félisten
-
stefi68
addikt
-
RootRulez
félisten
Köszi, már vártam!

-
zinci
újonc
Nagyon jó a program és könnyű használni

-
marciakos
újonc
Szia(sztok) !
Segítséget kérnék!
A naptárban nem jelenik meg a magyar névnapok. Hozzáadni és eltávolítani lehet, de nem látszik a gyakorlatban sehol. Ugyanígy az ünnepnapok sem...
Valamint, ha a számítógépen írok be valamit a naptárba az nem látszik a telefonon, viszont, ha a telefonon írom be, az látszik a gépen is....
Ki érti ezt?? Én csinálok valamit rosszul??Előre is köszi!
Ákos -
KillBorn
senior tag
-
jaszy76
aktív tag
-
stefi68
addikt
Magyarítás frissítve a v1.2.32 verzióban....
-
stefi68
addikt
Igen, a megoldás: morelocale 2
-
kymco
veterán
-
kymco
veterán
Sziasztok!
Nekem angol nyelvű defy-m van, és hiába raktam fel a magyarított jorte naptárt, angol maradt minden.
Mit tudok tenni, hogy magyar legyen? -
silboy
aktív tag
-
KillBorn
senior tag
-
RootRulez
félisten
-
stefi68
addikt
Végre frissítettem a magyarítást a v1.2.31 verzióban.
Várom a tapasztalatokat.... -
silboy
aktív tag
Köszi a magyarítást!ÚJ Esemény létrehozásánál meg lehet adni a kezdetét és a végét.Van olyan beállítási lehetőség,hogy "minden nap",itt nem az lenne a megfelelő,hogy "egész nap"?Esetleg valaki meg tudná mondani,hogyan lehet azoknak a napoknak a színét beállítani amelyeken valamilyen esemény van?Csak olyan beállítást találtam ahol a napok és az ünnepnapok színét lehet megadni.
-
mvazsony
csendes tag
Bocsánat, visszaolvasva már látom, hogy rosszul fogalmaztam
Szóval...ha a google naptárban felveszek egy programot reggel 7 órára, akkor az a Jorte-ban úgy jelenik meg, hogy reggel 8. Fordítva szintén...ha a Jorte-ban este kilencre teszek egy programot akkor az a google naptáram szerint este 8-kor van...Ötletek? -
flash-
veterán
-
mvazsony
csendes tag
Sziasztok
Nektek nem csinálja, azt, ha felveszek egy programot időponttal a google naptáramban, akkor az egy órás eltéréssel jelenik meg a Jorte-ban, ha a Jorte-ban veszem fel, akkor ugyanaz az eltérés mutatkozik a google naptáramban??? Mi ez? ugyanaz az időzóna van beállítva mindkettőben...
-
flash-
veterán
hali
azt kérdeném hogy ezt a jorte-t hogy kell beállitani hogy widgetben teljes képernyőn mutassa az elkovetkező eseményeket amiket a naptáramban hozzáadtam de úgy hogy olvasható legyen ne ilyen miniatűr gombokkal??
-
doncortio
senior tag
Jó kis app lett így honosítva? Ugye nem baj hogyha belefőzöm a ROM-omba?

Ha nem gáz megjelölök még párat a fordításaidból
-
Jarod1
veterán
-
Jarod1
veterán
-
csipesz_70
csendes tag
Hali! Olyan problémám van hogy a a progi nyelve magyar de a hónapok és a napok nevei angol maradt. A magyar lokalizáció a morelocale-val meg van csinálva az androidom viszont angol nyelvű.
-
mcwizard
tag
Bocsi! megint előbb kérdeztem és utólag gondolkodtam!
Nagyon jó kis alkalmazás, köszi a magyar nyelvet. -
mcwizard
tag
Hali!
Csak nekem angol az egész alkalmazás vagy más is találkozott hasonló hibával?(ha ez hiba)
vagy az én készülékemben van bug? (Motorola Defy, angol 2.1-es android) -
Jaki2000
aktív tag
Köszönöm! Elsőre nagyon tetszik.
A Hónap betű típusa nem változik, ha átállítom, marad az írógép stílus. Lehet a stíluson változtatni? Nekem ezek a bugyi színek nem igazán jönnek be. A fekete háttér még elmegy. -
stefi68
addikt
-
pp88
tag
Köszönöm a fordítást.
ZTE Blade sima gyári rendszeren tökéletesen működik. 2.1
Még egyszer köszönöm a munkádat, már régóta vártam a fordításra -
lac14548
aktív tag
1.2.25 is van már...
Váhatunk fordítást az újabb verziókból?
-
lac14548
aktív tag
Hello,
Megjelent a Jorte naptárprogram újabb (1.2.4) verziója.
Várható a fordítása ennek is? -
naksys
senior tag
Bevált progi, köszi a fordítást!
-
stefi68
addikt
-
Samus
addikt
Miféle Launchernek a dokkja látható lent? Szépek az ikonok

-
darál0w
Jómunkásember
grat srácok.
pár napos teszt után végleegsítettem.
-
Juliuska
senior tag
stefi68 és Keeperv85,
rettentő korrekt dolognak tartom mindazt amit itt véghezvittetek, különösen stefi68 írásának második harmadában lévő bekezdések váltanak ki belőlem elismerést...
(nem mindennapi EMBER-ek vagytok Srácok! Köszönöm az infókat a progival kapcsolatban.) -
RootRulez
félisten
Eddig is ezt használtam, de most már annál inkább ezt fogom.

-
Keeperv85
nagyúr
Igazán nincs mit köszönni! Mi, illetve én tartozunk köszönettel a kitartó fordítói munkáért!

-
darál0w
Jómunkásember
feldobom. meglessük.

-
katonam
tag
Ezer köszönet a fordításért!!! Én hónapok óta használom, és nagyon bevált a Jorte.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- LEGO klub
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Assetto Corsa Rally
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- EA Sports WRC '23
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro Garis Gamer Laptop 16" WQXGA 240Hz i9 14900HX 32GB 1TB RTX 5070
- Series Kontrollerek
- HP USB-C 100W G6 Dock (9X3V1UT)
- MSI Thin 15 B12UC - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB -Win11 - RTX 3050 - 1+ év garancia
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) - Újszerű -
- iPhone SE 2020 128GB Black -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4893, 96% AKKSI
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- LENOVO ThinkPad T460,14,HD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- 27% - NZXT Kraken 240 vízhűtés!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) vele elégedve. Most váltottam android marshmallow-ra és sajnos nem tudom futtatni rajta. Tudtok esetleg valamilyen megoldást? Ragaszkodom ehhez a (magyar nyelvű) alkalmazáshoz, mert kiválóan testre szabható, logikus és jól áttekinthető.

én meg nézem, miért akar a market még frissíteni...