- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefi68
addikt
válasz
morcsa100 #75 üzenetére
Azt egyik sem tudja mivel nincs benne a kódkészletben, de ezt már kérdezték, olvass vissza...
Olyan van természetesen, hogy ékezetek nélkül lehessen írni, ezt tudja minden sms kezelő, még a legegyszerűbbek is!
Ez az opció nem igényel külön beállítást sem, egyszerűen nem írsz ékezetes betűket -
stefi68
addikt
Nos végre elkészült a GO Sms Pro 3.77 teljes magyar változata....
-
stefi68
addikt
Semmi más nem változott csak a magyar nyelv választhatósága a menüben...
Jó lenne, ha valaki "tiszta" telepítéssel kipróbálná, mert én most sajna nem tudom.
-
stefi68
addikt
A javított GO Sms Pro v3.77 (félmagyar) melynél a nyelvválasztó menüben már szerepel a magyar nyelv: [link]
-
stefi68
addikt
Nos akkor idő hiányában egy "félkész" aktualizálás:
GO Sms Pro v3.77 (részben magyar) amelyben benne van a v3.68 verzió magyar fordítása + az új szövegek kb. 70%-os fordítása: [link]
-
stefi68
addikt
Na, ha ekkora az érdeklődés elővettem hát újra a legújabb v3.77 verzió aktualizálását.
Háááát nem mondom jól le vagyok maradva (több mint 2 hónap), jóóóó sok fordítandó szöveg van benne. Mivel mostanában csak az éjszakák jöhetnek szóba nem látom a végét sajna....
Aki türelmetlen annak rakhatok fel "félkész" változatot. Tehát olyat amiben az eddigi fordítás már benne van, de az új még nincs, vagy csak részben....
-
stefi68
addikt
Új verzió tölthető.... (lásd fent)
-
stefi68
addikt
Húúúú...., lehet hogy kicsit utána kellene olvasnod az android alapoknak....
Alkalmazás feltelepítése: bárhova felmásolod az SD-re majd tetszőleges fájlkezelő programban megkeresed a felmásolt programot, ráböksz és feltelepül.
Előtte Alkalmazás beállításoknál -> Ismeretlen források ki legyen jelölve! -
stefi68
addikt
Új verzió!
GO SMS Pro v3.50 magyarítása frissítve... -
stefi68
addikt
válasz
Dark Archon #10 üzenetére
Kössz az infót, tudom melyik rész az a szövegfájlban, de nem tudtam kitalálni mit is jelent...
Na ilyen infók kellenének még a hibák javításához....
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- MacBook Pro M2 Pro 16 // 16/512 96%-os akkumulátor
- Dell Latitude 5580 üzleti notebook i5/16GB/256GB 1 év garancia
- EarFun Air Pro 3 White
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3143, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest