- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
planbmokus
senior tag
Ha minden jól megy, pár nap múlva egy komolyabb egérpadot is be tudok mutatni...
-
planbmokus
senior tag
-
zippofcy
senior tag
"illetve reflexből ell tüzelni, mint a CS:S, L4D és barátai, oda tökéletes választás."
- látszik a szerző mennyire ért a CS:S-hez
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egérpadokról:
Razer eXactmat fém egérpadot használtam kb. 5 évig. Akinek volt már szerencséje hozzá az tudja hogy a fém (esetleg üveg) padokhoz képest az összes anyag egérpad kvázi használhatatlan, annyival nagyobb az "ellenállásuk" vagyis sokkal nehezebben mozgatható rajtuk az egér. A fém padon viszont "siklik".
De mikor a Deathaddert lecseréltem G9-re, az exactmat karcolni kezdte az egér talpát.
Ezért beszereztem egy ilyen a tesztben szereplő QcK padot. (kipróbáltam előtte csomó mást pl. Roccat Sense-t de azon idióta súrlódó hangot adott az egér.) Ez tűnt a legkevésbé rossz anyag egérpadnak. Pár nap alatt "bekopott" vagyis már nem volt annyira rossz az exactmathoz képest ... de azért rosszabb volt.Pár hete olvastam hogy vki azt írta a Roccat Sotáról hogy "semmi ellenállása nincs vele az egérnek". Rögtön tudtam mi kell nekem

Azóta is azt használom, ugyanúgy siklik rajta az egér mint az exactmaton, de nem karcolja a G9 talpát sem.Szal az én ajánlásom:
Deathadderhez Razer Exactmath pad, G9-hez Roccat Sota.
Aki azt szereti ha nem siklik az egér annak jó a QcK.
A többi egérpad ... hááát ... fogalmazzunk úgy hogy nem ennyire jók
De a többi egér se![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ja 800-as DPIvel játszóknak a Sense-t ajánlom, aki nem hiszi próbálja csak ki.

-
pr1mzejEE
addikt
Nekem Mantisom van, hatalmas pad, nagyon szeretem. Másfél éve meg van, de még mindig olyan, mintha új lenne. Kifogástalan állapotban van. Bár vigyázok is rá, mert nem volt olcsó.
Qck mini volt a kezemben, a szövethez képest elég szokatlan volt, nem is sikerült megbékélnem vele, de ez talán betudható annak is, hogy kb 1 fél napot tudtam vele játszani és akkor is úgy, hogy egyszer Mantis egyszer Qck. -
planbmokus
senior tag
Tudsz linkelni róla képet?
-
afterburner_
őstag
én is így vagyok szövet nekem is állandóan felkunkorodott, meg csúszkált...csak a kinlódás volt vele, aztán elkezdtem egérpadokkal foglalkozni, azóta gumis talpú - műanyag tetejű padom van. az egér siklik rajta mint kés a vajon, csak időnként le kell zsírtalanítani a felületet
ha meg megunom a benne levő képet, nyomtatok egy újat és kicserélem
bár kíváncsi lennék mit tud egy ilyen steelpad, mi az amitől vérprofi 
-
ityam
őstag
Én világ életemben textril egérpadot használtam csak meguntam hogy 3-6 hónap alatt szétmegy és elkezd csúszkálni az asztalomon, aztán most karácsonyra megvettem magamnak a minit. Nagyon bejön. Nem csúszkál és jól is bírja. Mi kellhet még ennél több?
-
afterburner_
őstag
-
Tybee000
aktív tag
Én is ajánlom a steelt de nekem 3 év alatt a széle felrojtosodott ott ahol a csuklóm mindig dörzsölte a szélét de ezt leszámítva kiváló
-
Kashim
őstag
Hehe, ez jópofa.

Egy QcK mini-vel szemezgetek már egy ideje. Azt hiszem ideje lesz végre beszerezni. -
afterburner_
őstag
nekem saját készítésű rágcsálópadom van ilyen csak nem ezzel a képpel, előnye hogy bármikor tudok rajta képet cserelni
az egér siklik rajta, alja puha gumi, így meg sem moccan a pad az asztalon
mx 1000-es egérrel használom 
-
KAMELOT
titán
megyek veszek egyet

-
samu74
addikt
Jó padok,bár én egy Razer Goliathus padot használok,de ez sem rossz...Akkora mint egy lepedő és siklik mintha vazelin lenne rajta!

-
sp@rtan
senior tag
Én meg BP Gameshow-n pleomaxosat

-
Mr.Csizmás
titán
én ingyen kaptam a mobilarena meeten egy androidos egérpadot

-
caleb
aktív tag
-
dfdfdf
őstag
QcC "medium" van nekem diamondback 3gvel 1000Hzen elég jól szolgál

-
The Bachelor
tag
-
planbmokus
senior tag
-
varsam
őstag
Én is steel qck minit használok, tényleg nagyon jó pad (van kettő is) Ami zavart benne, az az összehajtott csomagolás miatt volt, nekem több hét kellett, mire teljesen sima lett és ez elég zavaró volt.
-
albertboy
tag
Szintén SteelSeries, de én az NP+ favorizálom.
-
adamssss
veterán
Én is steelt használok. jó pad
-
planbmokus
senior tag
-
zazahoho
őstag
-
Sonky
aktív tag
Nekem egérpadom sincs
Minek? -
Gude
senior tag
Egérpad vásárlás elött állok.A cikkben szereplő mindkét pad tetszik,de még azért keresgélek picit
Az íráshoz gratula 
-
rolkaDb
aktív tag
Jó kis egérpad mind kettő.

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Formula-1
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- OTP Bank topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Asus VivoBook W11 Laptop (X1504ZA-BQ856W)!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ha meg megunom a benne levő képet, nyomtatok egy újat és kicserélem

Az íráshoz gratula