- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dévacsen
senior tag
-
.LnB
titán
-
ZaJanga
tag
-
CriticalHit
addikt
ME zuhanástól óvjon az ég!
-
noPublicFG
senior tag
A második része sokkal jobban tetszett , mint az első.
Remélem a filmtől igen csak távolra viszik, ha megjelenik. Nem szeretnék 15 éves serdülő Jedi-kkel Sims-ezni.
-
W.Wilson
aktív tag
"a 2003-ban megjelent Star Wars: Knights of the Old Republic minden idők
egyiklegjobbStar Warsjátéka"There, I fixed it.

-
törölt tag
-
myckey
veterán
-
Giovan!
addikt
-
myckey
veterán
+1

A történetet nem féltem, van anyag bőven benne.
Ilyen szempontból a SW:TOR elég frankó. -
SunMount3r
nagyúr
Remélem tényleg van reális alapja a hírnek. Csak ne egy eksön-shooter RPG TPS legyen a végeredmény...
Bár egy SW univerzumban játszódó Mass Effekt szerűség sem lenne rossz, de jobb lenne, ha hűek lennének az első KOTOR rész rendszeréhez ebből a szempontból is... Tőlem gyak. minden maradhat a régiben, csak egy új story kell és modernebb grafika.

-
szupermacs
veterán
-
.LnB
titán
-
ZaJanga
tag
OMG! Várós!
Épp most tolom szépen modolva az első részt! -
myckey
veterán
-
Bad Pritt
félisten
Jó volt, de mikor?
Utolsó négy AAA játékuk, ami nem SW TOR:: Dragon Age 2, Dragon Age 3, Mass Effect 3, Mass Effect Andromeda. Ebből három hozzáállás- meg verziófüggő, hogy jó-e, vagy mennyire jó, a Dragon Age 2 egyértelműen középszerű és visszafejlődés a korábbi részhez képest.
Rengeteg helyen taglalták már, hogy ez a stúdió már nem az a stúdió, ami összehozta a nagy játékaikat és ez baromira meg is látszik a végeredményeken. A név maradt, a minőség esett.
-
törölt tag
pont a napokban fejeztem be a 2-t, sok év után vettem újra elő, jó ég mennyire jó volt, imádtam. nagy lelkesedésemben ki is próbáltam pár más, elismert rpg-t, amikhez eddig még nem volt szerencsém, nem vagyok egy nagy játékos. de egyik sem fogott meg, még a mass effect sem. nagyon nem esett kézre a harcrendszer, és a többiek irányítása. most a dragon age: inquisition-nél kötöttem ki, de az sem az igazi. olyan, mintha visszafelé fejlődnének. a kotor 2-ben olyan jól, és mégis egyszerűen meg van oldva, nagyon részletes minden, és mégis átlátható. az újabb rpg-kben pedig mindent keresgélni kell, holott kevesebb lehetőséged van fejleszteni a karaktered szintlépéskor. harc közben sem elég átlátható, túl csicsás, és már az sincs, hogy előre kiadsz több utasítást mindenkinek. szóval, ha nem a nagyon jól bevált rendszert viszik tovább, esetleg még tökéletesítik kicsit, akkor én inkább nem is kérnék belőle.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
myckey
veterán

Ez az!
Nagyon jó lenne, ha elkészülne, egyszer

(#3) Bad Pritt
Pedig az első részt is ők aprították össze, és azt nagyon , de nagyon jól.
-
Hunner
senior tag
Alig várom az arcmimikát.

-
Bad Pritt
félisten
Oh boy, csak ne a BioWare...
-
Dévacsen
senior tag
Örülnék neki ha valóban jönne.

-
PrinceHerceg
őstag
Adná az ég, h végre egy méltó folytatást kapjon ez a remek játék!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Filmvilág
- Már megint variál a Samsung az Ultrával!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- LEGO klub
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bluetooth hangszórók
- Garmin topik
- További aktív témák...
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- GAMER PC! Ryzen 7600X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 500GB NVMe / 850w Gold / BeszámítOK !
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Feléig jutottam eddig, de most pár napja pihentetem, a sithek bolygójára szálltam le. Valahogy elfogyott most a kedv.