Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
én speciel pont tudok egyet, a barátnőm bátyja ilyen: ha sok munka van, akkor még vasárnap is dolgozik, bár akkor már nem annyira vidáman

-
Drenadar
veterán
-
stangli
senior tag
Viszont én azt javaslom amit lehet csinálj otthon, keresd meg az autód fórumát, ők fognak tudni biztos valami megbízható szerelőt, aki akkor csinálja meg amikor fizetsz érte.
Megkerestem a fórumot, több fórumon is, és hétköznap dolgoznak. Szabi jelenleg nincs, hogy a kedvükért hétköznap ki tudjak venni. Tehát marad a 7vége.
Olaj csere meg szűrő csere kell. Talány leírásból szűrőket kicserélem, de környezet tudatosként az olajat nem önteném a kanálisba. Továbbá vagyok annyira idióta, hogy a szűrő/izzó cseréét is fizetnék, mert ez a szerelő dolga. De ha nem dolgoznak szombaton, mert Mo.-on nem szokás, akkor egy hipermarket marad, a noraudtó, akik 7napból7et dolgoznak... -
Szplöttyy
senior tag
Én személy szerint ilyen téren áldva vagyok, van szerelő, fényező, bontós, tuningos, meg van ilyen olyan márkafanatikus ismerős is. És nem kóklerek szerencsére. Mondjuk az én autómat nem kell szerelni
Viszont én azt javaslom amit lehet csinálj otthon, keresd meg az autód fórumát, ők fognak tudni biztos valami megbízható szerelőt, aki akkor csinálja meg amikor fizetsz érte. -
stangli
senior tag
A kérdés adott

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fogyjunk le!
- OLED TV topic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Nintendo tulajok OFF-topicja
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia Akció!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Viszont én azt javaslom amit lehet csinálj otthon, keresd meg az autód fórumát, ők fognak tudni biztos valami megbízható szerelőt, aki akkor csinálja meg amikor fizetsz érte.