Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- potyautas: Idővándor
- sidi: 286-os Toshiba gázplazma laptop memóriabővítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dr. Gumby #13 üzenetére
"Belegondoltal mar, mi lenne, ha mondjuk a Google Desktop Search text allomanyokban tarolna az adatait"
igen belegondoltam, rohadt lassu lenne, de alá is tudod támasztani valamivel hogy a google desktop SQL adatbázist használ? (nyilvánvalóan nem txt-be ment mielott ezzel jonnel, de sql-en kivul azert letezik par desktop alkalmazasra szant adatbazis kezelo)
"Egy par tizezer rekordos adatbazisban nagysagrendekkel gyorsabban keresel, mint egy par tizezer soros text allomanyban."
Mellesleg, sehol nem irtam hogy txt fajlban kereses az alternativaja az sql-nek barhol is. -
drkbl
őstag
válasz
Dr. Gumby #27 üzenetére
Oracle SQL Developer Java alapú, minden támogatott rendszeren ugyanaz a program fut, JDK (azaz a developer kit) kell hozzá, JRE nem elég.
-
bzoley
veterán
válasz
Dr. Gumby #27 üzenetére
Gondolom MySQL, eddig csak ezzel a névvel találkoztam. Egyelőre semmi extrára nincs szükségem, másolgatni egyik fájlból a másikba, néhány értéket megváltoztatni, és haonló apróságok. Megnézem ezt a TOAD-ot, azt írják ingyenes. Hátha használható is. Amit most használok az tetszik, ahhoz képest, hogy gőzöm sincs a témához, egész jól boldogulok vele. Sajnos két adatbázis eltérő összetevőkkel lett létrehozva, és direkt nem importálható a régi az újba, így kézzel kell dolgokat átrakosgatni.
-
dekoninck
aktív tag
válasz
Dr. Gumby #13 üzenetére
Fú, köszi, ez segített, örök hálám!
Na, már csak egy-két év, és kész is leszek a szoftverrelBy the way, programozni egy földi halandó is meg tud tanulni?
Én teljesen más területen dolgozom, de szeretem a matekot, írogattam már Flash és Javascripteket, és asszem hogy értem a logikájukat, ha és óriási mégneses affinitásom van ezekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Battlefield 6
- ASUS routerek
- Linux kezdőknek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- VGA kibeszélő offtopik
- Kuponkunyeráló
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3665, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest