- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- votlage71: Kábel menedzsment
- Kempingezés és sátrazás
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hibavissza
veterán
ja, mindeninek más a hallása. van aki nem hallja a számítógép duruzsolását, mikor közel hajol hozzá....no azok nehezen futnak bele hibás ventibe
"ez majd minden olyan ventire igaz aminek nem kerregő vacak csapágyazása van... "
tévedsz. minden. tehát még egyszer mondom: minden ventilátornak van hangja, ha áram alá helyezed. van halk, még halkabb, majdnem néma. de hangja van mindnek. ha te ezt nem hallod, akkor kevésbé érzékeny a hallásod és örülj neki, mert szerencsés vagy...
-
hibavissza
veterán
igen nekem a halk azt jelenti, hogy ha a géphez (ami a földön áll) teszem a fejem, akkor hallok némi duruzsolást, de az asztalhoz ülve éjjel is néma csönd van. nyilván nem ez a halk általános megítélése. pont ezért vettem meg a coolink cuccokat, mert mindenki dicsérte.
az én coolink ventijeim sajnos zajos környezetben is idegesítőek voltak. rosszabbak mint az Artic ventik. tehát ez a cég nem képes egyenletes minőséget gyártani ezek szerint. tehát ne vegye meg senki. szerintem.
szóval azért mert valakinek más tapasztalata van, és ezt leírja még nem kell LOL-ozni. a te ventijeid nem lesznek szarok, mert én belefutottam egy rossz szériába (és még páran).
F34R: leírtam. a schyte slip ventik közel némák, de csak leszabályozva, közel nulla légszállítással.
-
hibavissza
veterán
sajnos elég sok a hibás széria ebből. itt a ph-n is van pár ember aki ráfaragott. tehát én semmiképp nem ajánlom ezeket megvételre senkinek.
kipróbáltam már egy rakat ventit, eddig csak a schyte vékony ventijei voltak valóban nagyon
halakhalkak. igaz csak leszabályozva alig valami légszállítással.
lol b+
Ribi: sajnos a halk nem valami egzakt érték...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Építő/felújító topik
- Assetto Corsa
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lexus, Toyota topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- További aktív témák...
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest