Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
kemotox
addikt
Értem én mit mondasz, de szerintem nincs teljesen igazad. Egy jó oprendszer pont attól kéne hogy jó legyen, hogy mindenki tudja használni, a programozótól kezdve a műszaki analfabéta nagymamáig. Ennyi erővel azt is lehetne mondani, hogy aki gépezni akar, az tanuljon meg progolni és csináljon magának oprendszert

Persze mondjuk ez az egész felhasználás függő is, úgy értem attól függ mire akarjuk használni. Míg egy hozzáértő komolyabb dolgokra nem szívesen használna egy windózt, addig a feljebb említett nagymama meg vígan meg tudja rajta nézegetni a családi képeket. Linuxtól meg lehet sírógörcsöt kapna

Speedfire: "csak hiszed, hogy nincs vele gond" Na pont ez az, ha játszani meg netezni akar csak vele, szóval egy teljesen átlagos szórakozásos felhasználás esetén minek szopatná magát a Linuxszal mikor a Windows erre tökéletes? Persze nemtudom mire használja, csak feltételezés

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest