Hirdetés
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sh4d0w: Van-e még?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kemotox
addikt
Értem én mit mondasz, de szerintem nincs teljesen igazad. Egy jó oprendszer pont attól kéne hogy jó legyen, hogy mindenki tudja használni, a programozótól kezdve a műszaki analfabéta nagymamáig. Ennyi erővel azt is lehetne mondani, hogy aki gépezni akar, az tanuljon meg progolni és csináljon magának oprendszert

Persze mondjuk ez az egész felhasználás függő is, úgy értem attól függ mire akarjuk használni. Míg egy hozzáértő komolyabb dolgokra nem szívesen használna egy windózt, addig a feljebb említett nagymama meg vígan meg tudja rajta nézegetni a családi képeket. Linuxtól meg lehet sírógörcsöt kapna

Speedfire: "csak hiszed, hogy nincs vele gond" Na pont ez az, ha játszani meg netezni akar csak vele, szóval egy teljesen átlagos szórakozásos felhasználás esetén minek szopatná magát a Linuxszal mikor a Windows erre tökéletes? Persze nemtudom mire használja, csak feltételezés

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- PNY GeForce RTX 5060 Ti 16GB EPIC-X RGB Overclocked, Triple Fan
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 2 év garancia ajándék tok
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 512GB SSD midnight éjfekete Apple 3 év garancia
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i3-1315U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs