Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- VHS digitalizálás
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
kemotox
addikt
Értem én mit mondasz, de szerintem nincs teljesen igazad. Egy jó oprendszer pont attól kéne hogy jó legyen, hogy mindenki tudja használni, a programozótól kezdve a műszaki analfabéta nagymamáig. Ennyi erővel azt is lehetne mondani, hogy aki gépezni akar, az tanuljon meg progolni és csináljon magának oprendszert

Persze mondjuk ez az egész felhasználás függő is, úgy értem attól függ mire akarjuk használni. Míg egy hozzáértő komolyabb dolgokra nem szívesen használna egy windózt, addig a feljebb említett nagymama meg vígan meg tudja rajta nézegetni a családi képeket. Linuxtól meg lehet sírógörcsöt kapna

Speedfire: "csak hiszed, hogy nincs vele gond" Na pont ez az, ha játszani meg netezni akar csak vele, szóval egy teljesen átlagos szórakozásos felhasználás esetén minek szopatná magát a Linuxszal mikor a Windows erre tökéletes? Persze nemtudom mire használja, csak feltételezés

Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE AORUS FO32U2 Monitor(oled,4k,240hz)+ monitor arm
- 27% - MSI RTX 4060 Ti VENTUS 3X OC 8GB GDDR6X Videokártya!
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független gyönyörű állapot
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan X / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- Asztali PC , R7 5800X , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 256GB NVME , 2TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3942, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest