- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
Új hozzászólás Aktív témák
-
skandigraun
csendes tag
Nem hiszem, hogy az iPad vicc volt. Csak persze az ára...
Ugyanakkor ezekkel a kinai vackokkal tényleg nem mész messzire. 3 hónap múlva bánni fogod, hogy pénzt adtál értük. Nagyon talán-talán kategória az Alcatel, de az is a márkája miatt (de csak mert nem hallottam sokat róla - de nincs abban sem BT, ahogy elnézem).
Ha tényleg csak film, zene, internet kell, akkor inkább egy használt Nexus 7, az első szériából, ezen ár körül futnak mostanában.
(Az igényeid elég alapok, az ember elsőre azt hinné, hogy ez nem kiván hú-de-erős tabletet, pedig sajnos pont ezek az alapfunkciók nem működnek általában rendesen a kinai olcsó tabokon. Főleg a böngésző, az internet akadozik nagyon gyakran sok készüléken. Az ember még elnézi az első héten az ujdonság varázsa miatt, de amikor egy nyamvad 50 soros html menetrend renderelése 3 percig tart, akkor az kicsit kényelmetlen tud lenni. Ugyanez igaz ekönyv olvasásra: olvasod a könyvet, lapoznál, nem történik semmi. Sikálod a képernyőt, semmi sem történik. Megpróbálod újrainditani a gépet, és erre a könyv végén találod magad. Ezeket a durva lagokat sajnos több kinai tabon is tapasztaltam, friss, gyári rendszerrel is. Biztos vannak kivételek, de én azt csak szerencsének tudom be.)
Új hozzászólás Aktív témák
- AirPods Pro (2. generáció) MagSafe tokkal (USB-C)
- Gamer PC - i5 14400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- LG 55UK6300MLB 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Lenovo ideapad 100 i3-5005u / 8gb ddr3 / 500gb Hdd / töltő / akku rossz- karcos
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest