- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
skandigraun
csendes tag
Nem hiszem, hogy az iPad vicc volt. Csak persze az ára...
Ugyanakkor ezekkel a kinai vackokkal tényleg nem mész messzire. 3 hónap múlva bánni fogod, hogy pénzt adtál értük. Nagyon talán-talán kategória az Alcatel, de az is a márkája miatt (de csak mert nem hallottam sokat róla - de nincs abban sem BT, ahogy elnézem).
Ha tényleg csak film, zene, internet kell, akkor inkább egy használt Nexus 7, az első szériából, ezen ár körül futnak mostanában.
(Az igényeid elég alapok, az ember elsőre azt hinné, hogy ez nem kiván hú-de-erős tabletet, pedig sajnos pont ezek az alapfunkciók nem működnek általában rendesen a kinai olcsó tabokon. Főleg a böngésző, az internet akadozik nagyon gyakran sok készüléken. Az ember még elnézi az első héten az ujdonság varázsa miatt, de amikor egy nyamvad 50 soros html menetrend renderelése 3 percig tart, akkor az kicsit kényelmetlen tud lenni. Ugyanez igaz ekönyv olvasásra: olvasod a könyvet, lapoznál, nem történik semmi. Sikálod a képernyőt, semmi sem történik. Megpróbálod újrainditani a gépet, és erre a könyv végén találod magad. Ezeket a durva lagokat sajnos több kinai tabon is tapasztaltam, friss, gyári rendszerrel is. Biztos vannak kivételek, de én azt csak szerencsének tudom be.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Metal topik
- sziku69: Szólánc.
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest