Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- WhrlpoolMind: Amikor vízre oldódó festék van a vízautomata karján
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muerte68
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
lehet kapni,műanyag-gumi festéket is,mi az autómosóban pld a gumikat is áttöröltük ha kelett-van pld fekete lökhárítójavító festék is az is jó lehet,vagy elég sok fajta gumiápoló azokból is van ani szinez is-csak vékonyan át kell törölni vele és olyan mint az új.Ha mégis bőr(mivel Seat nem hiszem
)akkor bőrfesték.
Autóápolási boltok teli vannak ilyen cucokkal mivel sokan akarják pld eladás előtt "újjá" varázsolni a kocsikat.alcsa Nem fog összekopni főleg ha nem egy anyag-meg kopni fog mindkettő ergó a közepe is kopottabb lesz nem fogja utolérni soha

zsolt501 kopottra festeni az újjat?

-
alcsa
senior tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Tudom, hogy nem akarod, de szerintem fogadd el így ahogy van most, majd idővel összekopik a kettő. Vezetés közben úgysem a kormányt szokás nézni
. -
zsolt501
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
Persze azt tudom a markolat rész van bőrbevonattal, a légzsák rész van valami gumiból, és ez a problémásabb, ahhoz én biztos nem nyúlnék, mert ha véletlen oldja amivel festenéd akkor az erősen problémás lehet, szóval én a bőrt festeném amit áthúztak, azzal kevesebb kárt lehet csinálni, és ha még sem tetszik azt még mindig könnyebb átfesteni mint a légzsák gumis borítását.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Hobby elektronika
- Google Pixel topik
- Mesterséges intelligencia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)akkor bőrfesték.

.