- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
johniee
senior tag
válasz
AllTheBest #26558 üzenetére
Volt, hogy betöltött látszólag a rendszer, de csak színes csíkokat láttam a törött kijelzőn/érintőpanelon.
Most az új kijelzővel kéne valamit alkotni amíg még nem szereltem be.
dekrer már töltöm is -
Pityi77
tag
válasz
AllTheBest #26510 üzenetére
A google keresőbe írd be, hogy Xperia z miui és az xda-ról próbálkozz, régen csináltam,nekem angol volt, nem egy nagy durranás. Nemsokáig volt fent.
-
pászka
tag
válasz
AllTheBest #26499 üzenetére
Hát az enyém t-s de már lejárt a gari is rá úgyhogy elvileg lehet rajta nyitogatni mindent.
-
Deck
titán
válasz
AllTheBest #26467 üzenetére
Független telefont kell venni és nyithatsz bootloadert aztán rakhatsz fel amit akarsz. Aosp, cm, miui, paranoidandroid, aokp, stb..
-
harry3
őstag
válasz
AllTheBest #26460 üzenetére
Én nem értem az SP tulajok felháborodását, nem ígért a Sony semmit. Az a hivatalos, amit a blogra kiírnak. Volt SP-m és követtem a dolgokat, de én egyszer sem találkoztam a blogon azzal, hogy bejelentették volna a KitKatet. Az hogy kiírták a várható verzióhoz, majd levették nem egyenlő a bejelentéssel.
(#26461) ujjobbagya: Azt írták hétfőn, hogy a széria többi tagját 2 héten belül kezdik el frissíteni. A 2. hét jövőhéten lesz. A Z3 és 2 esetében egymás után frissültek, szóval remélem, hogy hétfőn jön a Z1-re, kedden pedig a Z-re. Biztos, hogy nem így lesz.
De hogy milyen hiszti megy az Xperia blogon... Ha 3 évvel ezelőtt adta volna ki a Sony a Lollipop-ot is késő lenne nekik.
-
mozo78
csendes tag
válasz
AllTheBest #26368 üzenetére
Szia!
Nekem a jobb felső sarokban levő engedett el (immár harmadjára), és ezért vettem hozzá ebay-ről szettet. Szerintem nem üveg, hanem műanyag, rajta kétoldalú ragasztó. Jobban bírja, mint a gyári, de ez is cserés lesz, mert egy idő után ez is kiáll a keretből.
Ma rendeltem Z2-őt, mert bár nagyon tetszik a Z, nagyon szeretem, de belefáradtam a fél évente esedékes szervizekbe.Most is besárgult a jobb felső sarok, pedig ez már a második kijelző, kb. egy éve cserélték.
-
Deck
titán
válasz
AllTheBest #26355 üzenetére
Pár perc az egész.
-
Deck
titán
válasz
AllTheBest #26353 üzenetére
Elég a root ennek: [link]
-
Deck
titán
válasz
AllTheBest #26351 üzenetére
Material design most is lehet, a gyorsbeállítások szerintem szuper, nem hiszem, hogy változna
Tehát a design miatt tetszik az új droid de azt meglehet oldani 4.4 alatt is.
-
Deck
titán
válasz
AllTheBest #26349 üzenetére
Na és miért jön be jobban?
-
besaints
tag
válasz
AllTheBest #26333 üzenetére
Ugyanez volt a problémám, xda-n találtam.
#26269,#26268 -
Deck
titán
válasz
AllTheBest #26328 üzenetére
Még régebben. De már azt sem fejlesztik.
-
Deck
titán
válasz
AllTheBest #26325 üzenetére
Nincs.
-
Deck
titán
válasz
AllTheBest #26322 üzenetére
Halk a hangszórója.
-
Deck
titán
válasz
AllTheBest #26299 üzenetére
Van igen, a sony logó is a fólián van. De könnyen letudtam szedni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony első Full HD felbontású okostelefonja Európában hamarosan piacra kerül, s ezzel megelőzi a konkurenciát.
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest