- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
flegga92
senior tag
válasz
.Benett #25235 üzenetére
Nekem így jött be alig találtam meg mert mindenhol a 8-as windows-é van fent: Gépház/Frissítés és helyreállítás/Helyreállítás/Speciális rendszerindítás- újraindítás. Ez után kijelentkezik, behoz egy csempés felületet: Hibaelhárítás/Speciális lehetőségek/Indítási beállítások/újraindít.
Na nekem a titkosítás miatt itt akadt meg, de nálad ezek szerint nincs, ha mégse korábban leírtam mi a módja
Ezek után pedig bejön a választó képernyő, itt a 7-es gombot nyomd meg és bekapcsol a gép.
Nekem 32 bites winem van, de gondolom 64-esen is így kéne mennie. -
törölt tag
válasz
.Benett #25235 üzenetére
ha vindowsban kikapcsolod az aláírás ellenőrzést, akkor újraindítás után már elvileg nem fogja ellenőrizni meghajtó telepítésekor,meg én úgy tudom hogy a 8.1-ben már nincs rendszerindítási menü, vagy normál vagy F5 csökkentett mód.... win7nél bios indulás után nyomgatva az F8-at ott bejön, de szerintem Win8.1-nél ez a menü már szerintem nincs :/
ha az előző nem vált be próbáld ezt [link] automatikusan ezekkel a beállításokkal fog indulni a 8.1 . ha így se fogadja el a drivert akkor valószínű nem kompatibilis a rendszerrel...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony első Full HD felbontású okostelefonja Európában hamarosan piacra kerül, s ezzel megelőzi a konkurenciát.
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ford topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest